Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » 21 vuotias Saunastore avaa ensimmäisen kivijalkashowroomin Suomeen.

Saunastore Oy

21 vuotias Saunastore avaa ensimmäisen kivijalkashowroomin Suomeen.

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2015 klo 10:51
Julkaisija: Saunastore Oy

Saunastore avaa Espooseen Mankkaalle saunatuotteiden esittelytilan perjantaina 15.5, täydentämään verkkokaupan virtuaaliesittelyä ja Augmented Reality-sovellusta.

 

Saunastore täytti tänä vuonna 21 vuotta, ja sen verkkokauppa jo yli 16 vuotta. Nyt avaamme ensimmäisen kivijalkatilan Suomessa, täydentämään tuote-esittelyä ja tarjoamaan fyysisen kontaktin niin asiakaspalveluumme kuin tuotteisiinkin. Menemmekö takapakkia kehityksessä? Ei suinkaan, vaan tuomme lisäarvoa asiakkaalle.

 

Saunastoren tavoite on olla globaalisti tunnettu ja luotettu saunatuotteiden erikoisliike.

 

Saunastoren tuotteet ovat innovatiivisia kylpyhuonesaunoja, laudemalleja, kiukaita, infrapunakoppeja ja parhaita saunatarvikkeita. Edustamiamme valmistajia ovat mm. Lapuan Kankurit, Sawo, Saunasella, Helo ja Vuolux.

Saunastoren omistajalla ja toimitusjohtajalla, DI Tapani Aholla on tausta Nokian alihankintaketjussa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa. Saunastoren myynti kasvoi viime vuonna n. 50%.

 

 

Kutsumme teidät mediatilaisuuteen tapaamaan meitä, kuulemaan tapahtumista ja tulevaisuudestamme, ja tutustumaan tuotteisiimme ja uuten esittelytilaan Mankkaalle Espooseen, perjantaina 15.5.2015 klo 10.

 

Lisää tietoja antaa:

Tapani Aho

 

Saunastore Oy

www.saunastore.fi

puh. 040 8282497

tapani@saunastore.fi

Mankkaantie 5 G

02180 Espoo

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs