Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Tampereen Hevoset-messujen kansainvälinen kiinnostus kasvaa

Tampereen Messut

Tampereen Hevoset-messujen kansainvälinen kiinnostus kasvaa

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2015 klo 12:15
Julkaisija: Tampereen Messut

Suomen suurimmat hevosalan ammatti- ja harrastemessut Hevoset 2016 järjestetään 2.–3. huhtikuuta Tampereella. Tapahtumasta on kasvanut kahdeksassa vuodessa koko hevosalan keväinen kohtaamispaikka. Messujen korkeatasoinen näytösareena- ja seminaariohjelma sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet houkuttelevat vuosittain yli 150 näytteilleasettajaa ja lähes 15 000 kävijää. Tapahtuman kansainvälinen kiinnostus on kasvussa. Viime vuonna messuilla oli mukana yrityksiä Suomen lisäksi Belgiasta, Islannista, Ranskasta, Ruotsista, Sveitsistä, Unkarista ja Virosta. Nyt mielenkiinto on herännyt myös Saksassa.   
                 
– Suomalainen hevosurheilu ja sen taso on noteerattu kansainvälisillä areenoilla. Suomi on pikkuvaltio hevosurheilun näkökulmasta, mutta niin hevosten kasvatus- kuin ratsastuspuolikin nousevat vahvasti. Toki matka huipulle on pitkä ja lisää menestyviä yksilösuorittajia tarvitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että osaamista ja menestystä tukevat puitteet täytyy olla kunnossa. Tampereen Hevoset-messut on Suomen yksi alan parhaita tapahtumia, jossa käyvät myös maailmalle tähtäävät ammattilaiset. Tästä syystä myös saksalaistoimijoiden kiinnostus on herännyt messuja kohtaan, kertoo Pohjoismaiden myynnistä vastaava Philip Pettersson Horse-Pferdesportsystemestä.
Lue haastattelu ja lisää uutisia: www.hevosmessut.fi/uutiset

Hevoset-messujen vahvuus on sen eksklusiivisesti ja kattavasti hevosalaan keskittynyt sisältö, joka ottaa huomioon monipuolisesti laajan kävijäkunnan aina ratsastusharrastajista ravimiehiin sekä keppihevostytöistä kokonaisiin perheisiin ja kilparatsastajiin.

Ronja Salmi: Hevosharrastus on muutakin kuin ratsastusta ja kilpaurheilua

Hevoset 2016 -messut juontaa viime vuonna messuyleisölle tutuksi tullut suosittu hevosblogisti Ronja Salmi. Ensimmäistä kertaa viime keväänä Tampereen Hevoset-messuilla vieraillut Ronja oli häkeltyä upeasta tapahtumasta.   

– Tapahtuman tunnelma ja tarjonta olivat lyödä minut ällikällä. Messut olivat riemua alusta loppuun! Hevoset-messut on loistava tapahtuma kaikille hevosihmisille, koska sen tarjonnasta saavat irti harrastajat ja ammattilaiset. Hevoset-messuilla on myös huomioitu, että hevosharrastus on muutakin kuin ratsastusta ja kilpaurheilua. Itselleni tämä näkökulma on erityisen rakas, koska Ystäväni hevosessakin halutaan lähestyä hevosharrastusta monipuolisesti ja usealta eri kantilta, kertoo Ronja Salmi.
Lue haastattelu ja lisää uutisia: www.hevosmessut.fi/uutiset

Ensimmäisillä Hevoset-messuilla vuonna 2009 oli 90 näytteilleasettajaa ja reilut 6300 kävijää. Nykyisin tapahtuma on kaksi kertaa suurempi näytteilleasettaja- ja kävijämäärän sekä näyttelypinta-alan ja ohjelmatarjonnan osalta. Hevoset-messuista on tullut alan ammattilaisille, harrastajille ja muille hevosista kiinnostuneille odotettu keväinen kohtaamispaikka. Hevoset 2015 kokosi yhteen ennätykselliset 14 042 kävijää ja 164 näytteilleasettajaa. Hevoset-messut järjestää Tampereen Messut Oy.

LISÄTIEDOT: www.hevosmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut
Twitter: @TampereenMessut, #Hevoset

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Twitter: @TampereenMessut
Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs