Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Tampereen Hevoset-messuilla historiansa suurin kävijämäärä: 15 000

Tampereen Messut

Tampereen Hevoset-messuilla historiansa suurin kävijämäärä: 15 000

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2016 klo 19:36
Julkaisija: Tampereen Messut

Lauantaista sunnuntaihin 2.–3.4. järjestetyt Hevoset 2016 -messut kokosi yhteen 14 989 kävijää ja 191 näytteilleasettajaa. Tapahtuman kävijämäärä kasvoi viime vuodesta tuhannella messuvieraalla ja alan toimijoita oli mukana lähes 30 enemmän edelliskertaan verrattuna. Suomen suurimmiksi hevosalan messuiksi kasvanut tapahtuma tarjosi valtakunnalliset esteratsastuskilpailut sekä runsaasti viihdyttävää ohjelmaa, tietoiskuja sekä seminaareja. Suositut klinikat vetivät Christopher Wegelius ja Marko Björs. Seuraavat Hevoset-messut järjestetään 8.–9.4.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.  

– Viikonloppu osoitti, että koko hevosala harrastajista ammattilaisiin on löytänyt tapahtuman ja viesti Tampereella järjestettävästä alan ykköstapahtumasta on kiirinyt ympäri Suomea ja aina maailmalle saakka. Monet kiittelivät messujen rentoa tunnelmaa, monipuolista ohjelmaa sekä hyviä ostosmahdollisuuksia. Hevoset-messut on satojen yrittäjien ja aktiivisten harrastajien voimainponnistus ja haluamme kiittää yrityksiä ja yhdistyksiä yhteistyöstä, sanoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.      

Esteratsastuskilpailut vetonaulana – katsomot täynnä koko viikonlopun

Messujen areenan ohjelma veti 2500-paikkaisen katsomon täyteen molempina päivinä. Eniten yleisöä kiinnostivat esteratsastuskilpailut, joissa kisaluokkia hyppäsivät Suomen kärkipään ponijunioriratsastajat, parhaat nuoret hevoset ja kansallisen tason kärkinimet. Sunnuntaina hypätyn pääluokan Hankkija Tammer Trophyn voitti Jukka Rantanen / Ypäjän Ratsastajat ry ja Covalliero Youngster Trophyn ykköseksi sijoittui Sandra Lähde / Ratsastusseura Varsa ry. Hilton Amateur -taitoarvosteluluokan voitti Sara Korkia-Aho / Ratsastusseura Equus ry. Lauantain Hankkija Pony Trophyn voittoon hyppäsi Silja Hyvönen / Lakeuden Ratsastajat ry ja DeLaval Junior Trophyn ykkössijalle ratsasti Minttu Mannerkoski / Lounais-Espoon Ratsastajat ry.   

Hevoset-messuilla nähtiin kahden päivän aikana kymmeniä eri hevosrotuja, keppihevoskisailua, vauhdikasta valjakkoajoa ja hevosmiestaitoja sekä kuultiin ajankohtaista ratsu- ja raviasiaa sekä tietoa hevosten ja ratsastajien hyvinvoinnista.

Vuoden Kavionjälki 2016 -tunnustus Kontion perheelle

Messujen yhteydessä julkistetulla Vuoden Kavionjälki -tunnustuksella palkittiin isä Jorma Kontio ja tytär Anna-Julia Kontio, jotka ovat tehneet ainutlaatuista työtä hevosalan puolesta kotimaassa ja maailmanlaajuisesti. Palkinnon messuilla sunnuntaina järjestetyssä tilaisuudessa jakoi Suomen Ratsastajainliitto SRL ry:n pääsihteeri Fred Sundwall ja vastaanotti Jorma Kontio. Lisätiedot ja perustelut: mediatiedote 1.4.2016.

Videot: Ohjastajalegenda Jorma Kontio: "Suomalaiset ovat maailmalla suosittuja työntekijöitä" / Vuoden Kavionjälki 2016 -palkinto: Jorma Kontio ja Anna-Julia Kontio

Videokirjastossa lisää haastatteluja ja tunnelmia Hevoset 2016 -messuilta:

•    Christopher Wegelius: Hyvän esteratsastajan kolme tärkeintä ominaisuutta

•    Olga Temonen: "Ehkä isoin muutos hevosen hyvinvointiin on ollut patjakuivatukseen siirtyminen"

•    Saara Auvinen: "Kypärä pelasti mun hengen 1,5 vuotta sitten"

•    Ronja Salmi: "Me ollaan lyöty yhdessä kävijäennätys täällä Hevoset-messuilla"

Kuvat, videot ja muut mediamateriaalit: www.hevosmessut.fi (Medialle).

LISÄTIEDOT: www.hevosmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut, Twitter: @TampereenMessut, #Hevoset

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005, @VelluRouvali1
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs