Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Pirkanmaan pieneläinpäivystys siirtyi Univet-eläinlääkäriketjulle

Univet Oy

Pirkanmaan pieneläinpäivystys siirtyi Univet-eläinlääkäriketjulle

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2013 klo 09:00
Julkaisija: Univet Oy

Eläinlääkäriketju Univet vastaa vuodenvaihteesta lähtien Tampereen kaupungin ja ns. PIRTEVA-alueen eli Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven, Lempäälän, Vesilahden ja Hämeenkyrön kuntien pieneläinpäivystyksestä.

Päivystysvastuu jaetaan Univet Tampereen Eläinlääkäriaseman ja Univet Toijalan Eläinlääkäriaseman sekä Univet Hattulan Eläinsairaalan kesken, joten Pirkanmaan lemmikinomistajat pääsevät aina tarvittaessa nopeasti hoitoon. Päivystys alkaa 1.1.2014.

Hattulan Eläinsairaala on päivystänyt vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä jo maaliskuusta 2011 asti. 

Suomessa kunnilla on lakisääteinen velvollisuus hoitaa pieneläinpäivystys joko itse tai yksityisten yhteistyökumppaneiden avulla.

“Univetille kunnallisten päivystyspalveluiden tarjoaminen on mahdollista, sillä se pystyy jakamaan päivystysvastuun useamman eri toimipisteen kanssa. Hattula on Suomen ainoa yksityinen eläinsairaala, joten alueella pystytään hoitamaan vaativimmatkin toimenpiteet ja leikkaukset. Eläinsairaalaa on laajennettu, veripankin käyttöönotto on valmistumassa ja myös Tampereelle on hankittu muun muassa tähystyslaitteistoa ja uusi ultralaite”, toteaa Univetin aluepäällikkö Jukka Toivanen.

Tampereen toimipiste päivystää arkisin klo 15–22 ja Hattulan Eläinsairaala öisin klo 22–8, arkipyhinä ja viikonloppuina. Toijala toimii tarvittaessa varapaikkana.

“Kyse on meille erittäin merkittävästi sopimuksesta. Vuosittain jopa useat tuhannet lemmikit tarvitsevat päivystyshoitoa. Sopimuksen myötä tulemme vahvistamaan organisaatiotamme vastaamaan paremmin kasvavaa asiakasvirtaa”, kertoo Univetin toimitusjohtaja Pekka Happonen.

Lisäksi Univet käynnistää 2.1.2014 Tampereella ns. arkipoliklinikan, johon voi tulla eläinlääkärin vastaanotolle ilman ajanvarausta.

“Enää Tampereen alueen lemmikinomistajilla ei ole huolta siitä, ettei hoitoon pääsisi nopeasti. Lemmikeistä on tullut perheenjäseniä, joiden hyvinvointiin ollaan valmiita panostamaan ja sairastapauksissa halutaan saada paras mahdollinen hoito nopeasti”, Happonen toteaa.

Lisätietoja: Univet Oy, toimitusjohtaja Pekka Happonen, pekka.happonen@univet.fi tai p. 0400 215 493.

 

Univet on eläinlääkinnän huippuosaamiseen keskittynyt eläinlääkäriasemaketju, joka on perustettu vuonna 2008. Tällä hetkellä se kattaa yhteensä 16 eläinklinikkaa ja työllistää noin 220 henkilöä. Univet on osa ruotsalaista Pohjois-Euroopan suurinta ja arvostetuinta Evidensia-eläinlääkäriketjua. www.univet.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs