Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Myös eläimet kärsivät maanjäristysalueella – SEY lahjoitti 3 000 euroa eläinsuojelutyöhön Nepaliin

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto

Myös eläimet kärsivät maanjäristysalueella – SEY lahjoitti 3 000 euroa eläinsuojelutyöhön Nepaliin

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 12:28
Julkaisija: SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto

Nepaliin toissa viikolla iskeneen maanjäristyksen jalkoihin on jäänyt myös suuri määrä eläimiä. Järistyksessä ja sen jälkiseurauksissa kuolleiden tai loukkaantuneiden eläinten määrästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta esimerkiksi tuhansien kissojen ja koirien arvioidaan loukkaantuneen. Apua tarvitaan nyt kiireellisesti.

SEY on lahjoittanut 3 000 euroa IFAW Internatiol Fund for Animal Welfaren eläinsuojelutyöhön Nepalin katastrofialueella.  

- Maanjäristys on aiheuttanut myös eläinsuojelullisen kriisin. Kansainvälinen taloudellinen apu on välttämätöntä, jotta eläimiä voidaan auttaa paikallisesti. IFAW on jo pitkään ollut yhteistyökumppanimme ja voimme luottaa siihen, että lahjoitetut varat menevät haluamaamme tarkoitukseen - järistyksestä kärsineiden eläinten auttamiseen käytännössä, SEYn toiminnanjohtaja Kati Pulli sanoo.

IFAW koordinoi paikallisten toimijoiden ja World Veterinary Servicen kanssa avustusjoukkoja Nepaliin.

Eläimet ovat järistysalueella vaarassa kuolla ensisijaisesti nälkään ja sairauksiin. Puhdasta vettä ja ruokaa tarvitaan kiireellisimmin. Lisäksi lahjoitusvaroilla hankitaan muun muassa eläinlääkärin tarvikkeita, lääkkeitä, rokotuksia sekä aita- ja suojatarvikkeita. Rokotukset ovat tärkeitä, jotta tautiepidemioita voidaan ennaltaehkäistä. Avustustyöntekijät auttavat myös ihmisiä takaisin yhteen kadotettujen lemmikkiensä ja karjansa kanssa.

- Arvostamme SEYn lahjoitusta, jonka avulla pystymme kattamaan välittömiä kuluja, kuten ostamaan eläimille ruokaa.  Pyrimme suunnittelemaan toimiamme mahdollisimman hyvin etukäteen, ennen kuin menemme paikan päälle ja kulutamme paikallisia resursseja, kuten vettä ja kulkuvälineitä. Kunnioitamme sitä, että ihmisten auttaminen on priorisoitu, IFAWista kerrotaan.

Mikäli haluat lahjoittaa eläinsuojelutyöhön katastrofialueella, toimi näin:

Mene osoitteeseen https://www.ifaw.org/international/secure/donate/help-earthquakes-animal-victims?ms=IONDF150422020&cid=701F0000000SWpr ja valitse haluamasi lahjoitussumma. Maksamiseen tarvitset luottokortin.

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla.

IBAN: FR76 3005 6009 4109 4100 0828 913

BIC: CCFRFRPPXXX           

HSBC France

Liitä maksun viestikenttään alla olevat osoitetiedot:

IFAW Deutschland, Max-Brauer-Allee 62-64, 22765 Hamburg, Germany

IFAWilla on kokemusta vastaavanlaisessa katastrofitilanteessa toimimisesta Haitin maanjäristyksestä 2011. SEY lahjoitti myös tuolloin 3 000 euroa eläinten pelastustyöhön.

Lisätietoja:

Kati Pulli
toiminnanjohtaja 
kati.pulli@sey.fi
GSM 050 371 2740

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet ja liiton toiminta kattaa koko maan.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs