Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Lappeenranta mukana Koirankakkaroskis.fi-hankkeessa

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta mukana Koirankakkaroskis.fi-hankkeessa

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 08:15
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki on liittynyt mukaan Koirankakkaroskis.fi-hankkeeseen. Kaupunki on painattanut tarroja jaettavaksi yksityisille ihmisille, jotka voivat laittaa tarran omaan roskikseensa tiedoksi siitä, että koiran ulkoiluttajat saavat tipauttaa kakkapussin kyseiseen roskikseen.

Tarrat ovat maksuttomia ja niitä voi noutaa Asiakaspalvelukeskus Winkistä kaupungintalolta. Winkki on avoinna ma–ke 8–16, to 8–17 ja pe 8–16. 

Tarrat on tarkoitettu pientalojen omassa omistuksessa oleviin roskiksiin eikä niitä voi liimata taloyhtiöiden roskiksiin ilman hallituksen suostumusta. Sivuilla www.koirankakkaroskis.fi voi halutessaan lisätä oman roskiksensa kakkakartalle. Sen avulla koiranulkoilutusreitin voi suunnitella sen mukaan, missä roskiksia on. 

Koirankakkaroskis.fi on kahden yksityishenkilön perustama kansalaisliike, jonka päämääränä on vähentää luontoon jätettäviä koirankakkoja. Erityisesti pientaloalueilla ongelmana on, että kunnan ylläpitämiä roskiksia ei ole. 

Hankkeen verkkosivut http://www.koirankakkaroskis.fi/

Sivustolla kerrotaan, että ”kun saalista ei tarvitse kantaa kilometrien matkaa kotiroskikselle asti, halukkuus kerätä kakat paranee”. 

Lisätietoja: 

Maija Koski
vastaava puutarhuri
Lappeenrannan kaupunki
maija.koski@lappeenranta.fi
0400 703 616

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs