Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Hurtta-tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Hurtta-tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2014 klo 15:26
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Best Friend Group Oy:n Hurtta-tuotemerkille on myönnetty Design from Finland -merkki. Hurtta-tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia koiranvaatteita ja -tarvikkeita, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja kestävyyteen liittyviin rakenteisiin ja yksityiskohtiin sekä parempaan istuvuuteen.

– Suomalaisen Työn Liitto myöntää merkkiä ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, ja se kertoo yrityksen panostaneen edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun. On upeaa saada Design from Finland -merkin käyttäjäksi yritys, joka on funktionaalisen koiranvaatetusalan pioneeri, kertoo merkin Brand Manager Rilla Engblom Suomalaisen Työn Liitosta.

Hurtta-brändi on perustettu vuonna 2001 ja se työllistää Best Friend Groupissa suoraan ja välillisesti noin 40 henkilöä. Muotoilu on olennaisessa roolissa kaikessa yrityksen tuotekehityksessä heti prosessin alkuvaiheesta lähtien.  Yritys on luonut kokonaan oman koirien mittajärjestelmän, joka on kaiken tuotekehityksen pohjalla. Säännölliset kuluttajatutkimukset ja tuotetestaukset takaavat käyttäjälähtöiset tuotteet. Hurtta-tuotteita viedään paljon myös kansainvälisille markkinoille.

– Muotoilu on ollut ensiarvoisen tärkeää yrityksemme kansainvälistymiselle. Hurtta on aidosti kansainvälinen brändi, jota viemme jo 30 maahan maailmanlaajuisesti, kertoo toimitusjohtaja Caspar Berntzen Best Friend Group Oy:stä.

Lisätietoja

www.bestfriendgroup.com

www.hurtta.com

Caspar Berntzen, toimitusjohtaja, Best Friend Group Oy, caspar.berntzen@bestfriend.com

Rilla Engblom, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 050 385 5476, rilla.engblom@avainlippu.fi

Liitetiedostot

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on 2414 yritys- tai yhteisöjäsentä. www.avainlippu.fi

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä. Merkki kertoo edelläkävijäyritysten panostuksesta suomalaiseen muotoiluun osana yrityksen liiketoimintaa ja menestystä. Lista kaikista Design from Finland -merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta: http://www.avainlippu.fi/liiton-merkit/design-finland/design-finland-yritykset

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs