Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Senioripäivät Imatralla 5.-6.9.

Reserviläisliitto tiedottaa

Senioripäivät Imatralla 5.-6.9.

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 13:33
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Ensimmäiset Reserviläisten senioripäivät alkavat tulevana maanantaina Holiday Club Saimaa -kylpylähotellissa. Uudentyyppinen tapahtuma on tarkoitettu 55 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille jäsenille sekä heidän puolisoilleen ja seuralaisilleen. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta.

Senioripäivien ohjelma koostuu liikunnasta, luennoista sekä vapaasta yhdessäolosta. Tilaisuuden avaa maanantaina klo 10.00 Reserviläisliiton kunniapuheenjohtaja Mikko Pesälä, jonka jälkeen äänessä ovat everstiluutnantti Mikko Viitala Puolustusvoimista, toiminnanjohtaja Olli Nyberg Reserviläisliitosta ja kehittämispäällikkö Tiina Ihalainen Etelä-Karjalan Muisti ry:stä.

Tämän jälkeen ohjelmassa on ohjattuja aktiviteettejä, jotka jokainen osallistuja on valinnut itse. Klo 18.00 osallistujille on tarjolla rajavartiomestari Mika Albertssonin esitelmä talvi- ja jatkosodassa kaatuneiden etsinnöistä Karjalan kannaksella. Ensimmäisen päivän ohjelman päättää yhteinen illallinen, jossa musiikista vastaa Pasi Suikkasen orkesteri.

Senioripäivien ohjelma ja aktiviteetit jatkuvat tiistaina, jolloin osallistujille on mm. tarjolla maisemaristeily Saimaalla. Toisen kokouspäivän päättää klo 12.45 alkava päätöskeskustelu. Tarkempi ohjelma löytyy liitteestä sekä Reserviläisliiton internet-sivuilta.

Reserviläisliiton senioripäivästä antaa lisätietoja toiminnanjohtaja Olli Nyberg, puh. 0400 640 755 tai s-posti olli.nyberg@reservilaisliitto.fi.

Liitetiedostot

Reserviläisliitto

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö on vuonna 1955 perustettu Reserviläisliitto ry, jonka organisaatioon kuuluu 18 maakunnallista piiriä ja yli 342 paikallista jäsenyhdistystä. Henkilöjäseniä liiton paikallisyhdistyksissä on noin 37 000.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kansalaisten maanpuolustustahtoa sekä reserviläisten ns. kenttäkelpoisuutta. Yleisimpiä toimintamuotoja ovat ammunta, maastotoiminta, liikunta ja urheilu, erilainen koulutus sekä maanpuolustustahdon ylläpitämiseen tähtäävä työ. Myös veteraanityö ja -tuki on laajaa.

Reserviläisliitto on mukana Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toiminnassa, joka mm. järjestää reserviläisille tarkoitettua sotilaallista koulutusta sekä erilaista onnettomuustilannekoulutusta. Yli 40 prosenttia MPK:n vapaaehtoiskouluttajista on Reserviläisliiton jäseniä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs