Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Muistutus: Asianajajapäivä 15.1.: #Lakikahvit, #Asianajajapäivä ja toimittajalounas

Suomen Asianajajaliitto

Muistutus: Asianajajapäivä 15.1.: #Lakikahvit, #Asianajajapäivä ja toimittajalounas

Kutsu.
Julkaistu: 11.01.2016 klo 14:58
Julkaisija: Suomen Asianajajaliitto

Asianajajapäivä kokoaa yhteen yli 1500 oikeuselämän vaikuttajaa. Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan päivän ohjelmaa sekä osallistumaan #Lakikahvit-koulutukseen ja päivän tiedotustilaisuuteen! Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

#Lakikahvit turvapaikkaprosesseista 15.1. klo 8.30–9.30 (State Room I, hotellin vastaanottoaula) Asianajajaliitto järjestää vuonna 2016 toimittajille suunnatun aamiaistilaisuuksien sarjan oikeudenkäynteihin ja oikeusprosesseihin liittyen. Asianajajapäivän yhteydessä järjestettävän ensimmäisen tilaisuuden teemana ovat turvapaikkaprosessit. Tule kuulemaan ytimekkäät perusasiat ja miten prosessia ollaan uudistamassa. Kouluttajana kokenut ulkomaalaisasioita hoitava asianajaja Ville Punto. Tarjoamme tilaisuudessa aamiaisen.

Asianajajapäivä 15.1. klo 10–16.30 (Kalastajatorpan konferenssikeskus) Tervetuloa seuraamaan Asianajajapäivän ohjelmaa heti #Lakikahvit-koulutuksen jälkeen klo 10. Asianajajapäivän ohjelma pureutuu mm. kyberturvallisuuteen ja -turvattomuuteen, kotipoliisitoimintaan, urheiluriitoihin, oikeudenhoidon sähköistämiseen ja sovittelun uusiin tapoihin. Kouluttajina jälleen oikeudenhoidon huippunimet!

Tiedotustilaisuus ja toimittajalounas 15.1. klo 12.15–13.30 (Ravintola Meritorpan kabinetti) Toimittajalounaalla tartumme turvapaikkaprosessien ongelmiin ja siihen, miten niitä tulisi kehittää. Kerromme myös, miten oikeudenhoitoa tulisi kehittää nyt, kun esimerkiksi ratkaisut käräjäoikeuksien määrästä ovat pitkittyneet.

Työskentelytilana Amiraali-kabinetti. Voit tehdä juttusi jo paikan päällä. Median työskentelytilana on Amiraali-kabinetti konferenssikeskuksessa.

Asianajajapäivä on toimittajille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/Asianajajapaiva2016_medialle (Mikäli olet jo ilmoittautunut, asia on osaltasi kunnossa.)

Tapahtumasivusto: www.asianajajapaiva.fi

Tervetuloa!

Lisätietoa:
Viestintä- ja kehityspäällikkö Janne Laukkanen, p. 040 588 1925
Viestintäasiantuntija Johanna Kainulainen, p. 040 721 7289

 

Suomen Asianajajaliiton lakisääteisenä tehtävänä on säännellä ja valvoa asianajotoimintaa. Asianajajaliitto edistää asianajopalveluiden laatua, kouluttaa ja tukee asianajajia sekä osallistuu aktiivisesti lainsäädännön kehittämiseen. Asianajajaliitto on lailla perustettu julkisoikeudellinen yhteisö, jolla on lakisääteisiä tehtäviä. Asianajajaliitto ei ole rekisteröity yhdistys, ammattiliitto tai yrittäjäjärjestö. Vain Asianajajaliittoon kuuluva lakimies saa käyttää nimikettä asianajaja. Asianajajia on Suomessa 2 100.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs