Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Mediakutsu Asianajajapäivään 15.1.: Miten turvapaikkaprosessi etenee? Miten oikeudenhoidosta saisi tehokkaampaa?

Suomen Asianajajaliitto

Mediakutsu Asianajajapäivään 15.1.: Miten turvapaikkaprosessi etenee? Miten oikeudenhoidosta saisi tehokkaampaa?

Kutsu.
Julkaistu: 18.12.2015 klo 12:56
Julkaisija: Suomen Asianajajaliitto

Seuraatko toimittajana oikeudenkäyntejä?
Haluaisitko ymmärtää prosessin ja sanaston paremmin?
Kiinnostavatko sinua juuri nyt turvapaikanhakijoihin liittyvät kysymykset?

Tervetuloa #Lakikahvit-koulutukseen perjantaina 15.1.2015 klo 8.30–9.30, Hotelli Kalastajatorppa, State Room I (hotellin vastaanottoaula), Kalastajatorpantie 1, Helsinki

Asianajajaliitto järjestää vuonna 2016 toimittajille suunnatun aamiaistilaisuuksien sarjan oikeudenkäynteihin ja oikeusprosesseihin liittyen. Aamiaiskoulutusten sarja alkaa 15.1. Asianajajapäivän yhteydessä. Ensimmäisen tilaisuuden teemana ovat turvapaikkaprosessit.

Mitä jokaisen oikeus- tai maahanmuuttoasioista kiinnostuneen toimittajan olisi hyvä tietää turvapaikkaprosesseista? Tule kuulemaan ytimekkäät perusasiat ja miten prosessia ollaan uudistamassa.

Kouluttajana kokenut ulkomaalaisasioita hoitava asianajaja Ville Punto.

Tarjoamme tilaisuudessa aamiaisen.

***

Tervetuloa  seuraamaan myös Asianajajapäivää, jonka ohjelma alkaa heti #Lakikahvit-koulutuksen jälkeen 15.1.2012 klo 10 Kalastajatorpan Siirtomaasalissa (Kalastajatorpan konferenssikeskus). 

Tarjoamme toimittajille toimittajalounaan klo 12.15–13.30 (Ravintola Meritorpan kabinetti). Sen yhteydessä julkistetaan Asianajajapäivän viestinnällinen teema. Tänä vuonna tartumme siihen, millä konkreettisilla uudistuksilla oikeudenhoidosta voidaan tehdä kilpailukykyisempää?

Asianajajapäivän muu ohjelma pureutuu mm. kyberturvallisuuteen ja -turvattomuuteen, kotipoliisitoimintaan, urheiluriitoihin, oikeudenhoidon sähköistämiseen ja sovittelun uusiin tapoihin. Kouluttajina jälleen oikeudenhoidon huippunimet!

Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuma on toimittajille maksuton. Asianajajapäivä on tänä vuonna kaikkiaan ennätyksellisen suosittu ja se kokoaa yli 1 300 oikeuselämän vaikuttajaa.

Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/Asianajajapaiva2016_medialle

Tapahtumasivusto: www.asianajajapaiva.fi

 

Tervetuloa!

Lisätietoa:
Viestintä- ja kehityspäällikkö Janne Laukkanen, p. 040 588 1925
Viestintäasiantuntija Johanna Kainulainen, p. 040 721 7289

 

Suomen Asianajajaliiton lakisääteisenä tehtävänä on säännellä ja valvoa asianajotoimintaa. Asianajajaliitto edistää asianajopalveluiden laatua, kouluttaa ja tukee asianajajia sekä osallistuu aktiivisesti lainsäädännön kehittämiseen. Asianajajaliitto on lailla perustettu julkisoikeudellinen yhteisö, jolla on lakisääteisiä tehtäviä. Asianajajaliitto ei ole rekisteröity yhdistys, ammattiliitto tai yrittäjäjärjestö. Vain Asianajajaliittoon kuuluva lakimies saa käyttää nimikettä asianajaja. Asianajajia on Suomessa 2 100.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs