Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Law Aid -hyväntekeväisyyskonsertti 10.12.

Suomen Asianajajaliitto

Law Aid -hyväntekeväisyyskonsertti 10.12.

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2015 klo 09:30
Julkaisija: Suomen Asianajajaliitto


Helsingin parhaat laulavat asianajajat ja juristit järjestävät koko illan hyväntekeväisyyskonsertin The Circuksessa, Kampissa to 10.12. klo 19.30. Konsertilla kerätään varoja vastaanottokeskusten alaikäisyksiköille.

Konsertissa esiintyvät asianajajat Mia Kavasto, Tero Puha ja Sari Vuori, Lain Huuto -kuoron lauluyhtye Absolut, Lain Huudon ja Pykälän Spexin perustaja Katja Hollmén sekä asianajajista koottu tähtiyhtye. Illan juontaa kansanedustaja Ozan Yanar.

Konsertin järjestäjiä Mia Kavastoa, Sari Vuorta ja Tero Puhaa yhdistää asianajajan ammatin lisäksi rakkaus musiikkiin ja lapsiin. Teatteri-ilmaisun ohjaajaksikin kouluttautunut Kavasto on ideoinut hyväntekeväisyyden kohteen yhdessä Kotkan vastaanottokeskuksen johtaja Janne Aution kanssa.

— Julkisen sektorin myöntämät rahat eivät riitä kulttuurillisen ja kielellisen integraation tukemiseen. Tavoitteena on palkata konsertin tuotolla kulttuuri- ja taideohjaajia alaikäisyksiköihin. Kielen ja kulttuurin omaksuminen lisäävät mahdollisuuksia päästä jatko-opiskelemaan tai työelämään, jolloin tukirahat muuttuvat verotuloiksi, Mia Kavasto toteaa.

Vaikka tilaisuutta markkinoidaan lähinnä juristeille, se on avoin kaikille. Liput maksavat 25 euroa ja paikalle mahtuu 1 500 ihmistä.

Lipun hinta menee sen sisältämää eteispalvelumaksua lukuun ottamatta lyhentämättömänä alaikäisyksiköille. Suomen Asianajajaliitto ja Helsingin Asianajajayhdistys avustavat konsertin kuluissa niin, että tulot voidaan kohdistaa sinne, missä apua tarvitaan.

— Vaikka aihe on vakava, emme halua tehdä konsertista turhan paatoksellista. Viihteen avulla voi tehdä paljon hyvää, ja huumoriakin tarvitaan näinä vaikeina aikoina, Kavasto toteaa.

Lisätietoja:
Mia Kavasto, puh. 040 960 8308
Sari Vuori, puh. 050 512 5308
Tero Puha, puh. 0400 701 169

Liitetiedostot

Suomen Asianajajaliiton lakisääteisenä tehtävänä on säännellä ja valvoa asianajotoimintaa. Asianajajaliitto edistää asianajopalveluiden laatua, kouluttaa ja tukee asianajajia sekä osallistuu aktiivisesti lainsäädännön kehittämiseen. Asianajajaliitto on lailla perustettu julkisoikeudellinen yhteisö. Asianajajaliitto ei ole rekisteröity yhdistys, ammattiliitto tai yrittäjäjärjestö. Asianajajia on Suomessa noin 2 100. Vain Asianajajaliittoon kuuluva lakimies saa käyttää nimikettä asianajaja.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs