Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Kutsu tutkimuksen julkaisuun

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Kutsu tutkimuksen julkaisuun

Kutsu.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 09:58
Julkaisija: Palvelualojen ammattiliitto PAM ryPuolueissa on eroja, kun aiheena on osa-aikatyö. Tämä selviää Aula Research Oy:n Palvelualojen ammattiliitto PAMille tekemästä tutkimuksesta, jossa selvitettiin kansanedustajien ja poliittisten taustavaikuttajien suhtautumista osa-aikatyöhön.

Tukimus julkaistaan tiedotusvälineiden edustajille tarkoitetussa aamiaistilaisuudessa maanantaina 14. huhtikuuta klo 9.00 Katajanokan entisessä vankilassa, eli Best Western Premier Hotel Katajanokassa (Merikasarminkatu 1 A).

Tutkimuksen esittelee Aula Researchin tutkija Juha Vekkilä. Lisäksi PAMin puheenjohtaja Ann Selin kommentoi tutkimuksen tuloksia sekä kertoo, miksi ja miten PAM haluaa osa-aikatyöntekijät pois pätkävankilasta.
 
Ilmoittautumiset 11.4. mennessä osoitteeseen jani.ryhanen@pam.fi tai puh. 020 774 2217.

Lisätietoja:
Timo Piiroinen, viestintäjohtaja, puh. 050 360 5669

Liitetiedostot

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 230 000 jäsentä, joista naisia on 80 prosenttia. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, majoitus- ja ravitsemisalalla, kiinteistöpalveluissa tai vartiointialalla. www.pam.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs