Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Kokoomusopiskelijat: Tasa-arvoisen avioliittolain aika on nyt!

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry

Kokoomusopiskelijat: Tasa-arvoisen avioliittolain aika on nyt!

Julkaistu: 20.02.2014 klo 10:36
Julkaisija: Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta vaatii, että eduskunta hyväksyisi tänään käsittelyyn tulevan kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Kansalaisaloitteen on allekirjoittanut 166 851 kansalaista. Olisi kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien voitto, mikäli tämä aloite nyt hyväksyttäisiin. Kokoomusopiskelijoiden mielestä asiaa on nyt jo pohdittu riittävästi. 


– Seuraavaksi tarvitaan kansanedustajilta rohkeutta katsoa tulevaisuuteen, kuunnella omatuntoaan ja ottaa voimakkaasti kantaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta, vaatii Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Daniel Lahti.


Tasa-arvoinen avioliitto on ihmisoikeuskysymys. Vetoamme varsinkin Kokoomuksen kansanedustajiin, että lain hyväksyminen ei jäisi heistä kiinni. Mielipidekyselyn mukaan Kokoomuksen kannattajista 66 prosenttia kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Tulevat sukupolvet tulevat muistamaan tämän äänestyksen pitkään. 


– On siis aika ottaa asiat asioina, tehdä historiaa ja miettiä miten tämä eduskunta tullaan historiassa muistamaan, sillä tasa-arvoisen avioliittolain aika on nyt, lopettaa Daniel Lahti

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs