Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » ILKKA LILJEROOS JA NINA AGANIMOV ASIANAJOTOIMISTO PELTONEN LMR OY:N OSAKKAIKSI

Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy

ILKKA LILJEROOS JA NINA AGANIMOV ASIANAJOTOIMISTO PELTONEN LMR OY:N OSAKKAIKSI

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2015 klo 17:00
Julkaisija: Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy

Asianajaja Ilkka Liljeroos on kutsuttu Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy:n osakkaaksi 6.8.2015.

Ilkka Liljeroos neuvoo asiakkaita pankki- ja rahoitusoikeuteen, pääomasijoittamiseen, yritysjärjestelyihin sekä yleiseen yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa. Hänen erityisosaamisaluettaan on teknologia- ja mediaoikeus. Ennen siirtymistään Peltonen LMR:n osakkaaksi Liljeroos on työskennellyt toisessa suomalaisessa asianajotoimistossa sekä Nokia Siemens Networksin rahoituslakimiehenä. Lisäksi hän on toiminut vierailevana lakimiehenä Clifford Chancen Lontoon toimistossa.

 

Asianajaja Nina Aganimov, Head of Restructuring & Insolvency, on kutsuttu Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy:n osakkaaksi 1.8.2015.

Nina Aganimov johtaa Peltonen LMR:n insolvenssipraktiikkaa. Hän on erikoistunut saneeraus- ja maksukyvyttömyysmenettelyihin. Aganimov on toiminut selvittäjänä ja pesänhoitajana lukuisissa yrityssaneerauksissa ja konkurssipesissä, hoitanut yhtiöiden uudelleenjärjestelyjä ja yritysjärjestelyjä sekä toiminut neuvonantajana eri insolvenssitilanteissa. Maksukyvyttömyysmenettelyihin liittyen hän on myös hoitanut muun muassa takaisinsaanti- ja vakuusjärjestelyihin liittyviä oikeudenkäyntejä. Asianajajana Nina Aganimovilla on vankka kokemus yhtiö- ja sopimusoikeudesta sekä riitojen ratkaisemisesta.

"Nimitykset vahvistavat entuudestaan kokeneen tiimimme kykyä tarjota asiakkaillemme käytännönläheisiä, tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja keskeisillä osaamisalueillamme." sanoo Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy:n toimitusjohtaja Johan Schmidt.

Lisätietoja antavat:

Johan Schmidt, toimitusjohtaja, Senior Counsel, Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy

puh. 09 4176 0492

matkapuh. 040 502 4004

 

Ilkka Liljeroos, osakas, Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy

puh. 09 4176 0450

matkapuh. 050 482 1823

 

Nina Aganimov, osakas, Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy

puh. 09 4176 0434

matkapuh. 040 352 3142

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@peltonenlmr.fi

Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy kuuluu Suomen johtaviin asianajotoimistoihin. Peltonen LMR palvelee kotimaisia ja ulkomaisia yritysasiakkaita sekä julkisoikeudellisia yhteisöjä kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla. Peltonen LMR:n asiakkaita ovat muiden muassa yritykset teknologian, vakuutuksen, teollisuuden, vähittäiskaupan, rakentamisen ja palvelujen aloilta, julkisen sektorin organisaatiot sekä rahoituslaitokset. Peltonen LMR toimii Helsingin keskustassa ja työllistää noin 50 ammattitaitoista lakimiestä, jotka ovat kartuttaneet osaamistaan sekä asianajotoiminnassa että liiketoiminnan eri sektoreilla Suomessa ja ulkomailla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs