Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » DLA PIPER, MAAILMAN JOHTAVA KANSAINVÄLINEN ASIANAJOTOIMISTO SUOMEEN

Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

DLA PIPER, MAAILMAN JOHTAVA KANSAINVÄLINEN ASIANAJOTOIMISTO SUOMEEN

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 09:00
Julkaisija: Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Helmikuusta lähtien helsinkiläinen Peltonen LMR yhdistyy osaksi yli 30 maassa toimivaa DLA Piper -asianajotoimistoa. Samalla maailman toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi asianajotoimistoksi (Acritas 2015) rankattu DLA Piper tiivistää pohjoismaista yhteistyötään Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä.  

Asianajotoimisto Peltonen LMR Oy liittyy 1. helmikuuta 2016 osaksi DLA Piperia, johtavaa kansainvälistä asianajotoimistoa. Tämän jälkeen DLA Piper tukee yrityksiä Pohjoismaissa kolmen toimiston ja noin 200 lakimiehen voimin.

Järjestelyn taustalla on suomalaisyritysten liiketoiminnan voimakas kansainvälistyminen. Jotta yritykset voivat kasvaa ja menestyä entistä laajemmassa ja haasteellisemmassa liiketoimintaympäristössä, asianajoalalle tarvitaan uudenlainen toimintamalli. DLA Piper pystyy tarjoamaan kaikki paikallisen, pohjoismaisen ja kansainvälisen tason juridiset palvelut Helsingistä käsin, hyödyntäen DLA Piperiin kuuluvia toimistoja yli 30 maassa.

Pohjoismaisessa mittakaavassa muutos on merkittävä, sillä 1.2.2016 alkaen DLA Piperilla on toimistot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Noin 200 asianajajasta koostuva pohjoismainen kokonaisuus on kansainvälisesti poikkeuksellinen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun globaali asianajotoimisto kykenee tarjoamaan vastaavan pohjoismaisen edustuksen asiakkailleen.  

DLA Piper Finlandin keskeisiä tavoitteita on tukea suomalaisyritysten kansainvälistä kasvua ja liiketoiminnan kehittymistä. DLA Piperilla on vahva edustus muun muassa startup-markkinoilla Palo Altossa, Tel Avivissa ja Berliinissä.

"Kansainvälistä kasvua hakeville yrityksille merkittävintä on, että osana DLA Piperia hallitsemme paikallisen sääntelyn toimintamaissamme ympäri maailmaa. Tästä eteenpäin kaikki DLA Piperin toimistot ovat suomalaisyritysten apuna kasvussa. DLA Piperin tulo Suomeen puolestaan tuo asiakkaidemme hyödyksi viimeisimmät trendit ja parhaat käytännöt maailmalta. Kansainvälisen tason liikejuridisia palveluita ei ole tässä laajuudessa ollut aiemmin Suomessa tarjolla", DLA Piper Finlandin toimitusjohtaja Johan Schmidt sanoo.

Suomessa toimiville kansainvälisille yritysasiakkaille muutos merkitsee paikallista asiantuntemusta ja palvelua sekä suoria kontakteja Suomen lisäksi muihin Pohjoismaihin ja Venäjälle.

"DLA Piper tahtoo olla johtava maailmanlaajuinen liikejuridiikan asianajotoimisto. Tärkeä osa strategiaamme on toimia kaikissa merkittävimmissä maailmantalouden keskuksissa ja niillä markkinoilla, joilla asiakkaamme toimivat. Pohjoismaat kuuluvat tärkeimpiin G20-alueisiin, ja Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa sijaitsee myös suuria kansainvälisiä yrityksiä", DLA Piperin toimitusjohtaja Simon Levine perustelee laajenemista.

Peltonen LMR ja sen lakimiehet ovat palvelleet suomalaista elinkeinoelämää ja julkisen sektorin organisaatioita jo neljän vuosikymmenen ajan. 1.2.2016 yhtiö liittyy osaksi johtavaa kansainvälistä asianajotoimistoa DLA Piperia, jolla on edustus yli 30 maassa. Peltonen LMR palvelee jatkossa nimellä DLA Piper Finland.

 

Lisätietoja:
Johan Schmidt, toimitusjohtaja, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy, p. 040 502 4004,
johan.schmidt@dlapiper.com 

Lisätietoja DLA Piperista ja sen palveluista:

www.dlapiper.com

DLA Piper on riippumattomien tutkimusten mukaan maailman toiseksi suurin asianajotoimisto sekä liikevaihdoltaan että arvoltaan. Yli 1000 DLA Piperin asianajajaa on arvioitu omansa alansa johtaviksi asiantuntijoiksi. DLA Piperilla on pohjoismaisen jalansijan lisäksi toimistoja niin Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa, Lähi-Idässä kuin Afrikassakin. DLA Piperin asiakkaisiin kuuluu yrityksiä kansainvälisistä konserneista alansa huipputeknologiaa kehittäviin kasvuyrityksiin. Sen asiakkaina on yli puolet Fortune 250 -listan yrityksistä. DLA Piper palvelee myös julkisen sektorin organisaatioita. Asianajotoimisto DLA Piper Finland (Y-tunnus 2425412-8) sijaitsee Helsingissä osoitteessa Fabianinkatu 23.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs