Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Villasukkakirjan vaativat ohjeet sopivat taitavalle neulojalle

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Villasukkakirjan vaativat ohjeet sopivat taitavalle neulojalle

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2014 klo 11:25
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Villasukkakirjaan koottujen ohjeiden avulla syntyvät sukat monilla erilaisilla tekniikoilla. Kirjassa on 17 kekseliästä sukkamallia, jotka tarjoavat haastetta kokeneillekin neulojille.

Sukkamallien takana on 15 tunnettua neulesuunnittelijaa, kuten Cookie A, Nancy Bush, Meg Swansen ja Eunny Jang. Ohjeet on jaettu varresta aloitettaviin ja kärjestä aloitettaviin sukkamalleihin, joissa käytetään erilaisia silmukoiden luomis- ja päättelytapoja sekä kantapää- ja kärkimalleja. Ohjeita on niin pintaneule-, pitsineule-, palmikkoneule- kuin kirjoneulesukkiinkin. Perusteellisten ohjeiden lisäksi kirjassa on mallineulekaavioita ja valokuvia sukkien yksityiskohdista.

Sukkien rakenteeseen ja suunnitteluun perehdytään kirjan alussa tarkemmin. Siinä käsitellään tärkeimpiä sukan ominaisuuksiin vaikuttavia tekijöitä, kuten istuvuutta, langan ja puikkojen valintaa, kantapään ja kärjen malleja sekä sukan ulkonäköä, joita voi hyödyntää omien mallien kehittelyssä.

Ann Budd on tunnettu neulesuunnittelija ja Interweave Knits -lehden entinen toimittaja. Villasukkakirja on ensimmäinen suomennettu teos hänen tuotannostaan.


Ann Budd: Villasukkakirja – Vaativia malleja taitavalle neulojalle
Englanninkielinen alkuteos Sock Knitting Master Class
Suom. Sanna Immanen
ISBN 978-952-254-185-7
1. painos 2014
Nidottu, 184 sivua
Ovh 32 €

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, pressi@moreenikustannus.fi

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni on suomalainen kirjankustantaja, joka kustantaa yleistä tietokirjallisuutta, kaunokirjallisuutta ja ammattikirjallisuutta. Keskeisiä aihepiirejä ovat koti, ruoka ja sisustaminen, kädentaidot, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs