Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Vaeltaja pureutuu ajankohtaiseen terrorismiin elokuvamaisin ottein

Bazar Kustannus Oy

Vaeltaja pureutuu ajankohtaiseen terrorismiin elokuvamaisin ottein

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 16:14
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Terry Hayesin Vaeltaja on päätä huimaava agenttijännäri, mutta samalla pelottavan realistinen kuvaus taistelusta terrorismia vastaan. Taistelusta, jossa häviö ei ole vaihtoehto – kummallekaan osapuolelle.

Nuhjuisen newyorkilaishotellin kylpyammeesta löytyy murhattuna nainen, happoon upotettuna ja kaikki tuntomerkit tuhoutuneina. Yhdysvaltain tiedustelupalvelusta hiljaiseloon vetäytynyt salainen agentti joutuu palaamaan takaisin tositoimiin. Vain harvat tietävät, kuka hän on, eikä hänen oikeaa nimeään tiedä kukaan. Hän on Vaeltaja, mies jota ei ole olemassa. Mutta hän on kirjoittanut kirjan rikosteknisestä tutkinnasta, ja joku käyttää sitä nyt täydellisen murhan oppikirjana.

Murha on kuitenkin vain alkusoittoa salaperäisessä tapahtumien vyyhdissä. Vaeltajalla on vastassaan Saraseeni, jolla on täydellinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi. Katkera menneisyys ja kärsivällinen luonne tekevät Saraseenista vaarallisen vastustajan – mutta hänen jäljillään onkin Vaeltaja, jonka vaistot elämä on koulinut äärimmilleen.  

Terry Hayes syntyi Sussexissa Englannissa vuonna 1951, mutta muutti jo nuorena perheensä kanssa Australiaan. Hän loi menestyksekkään uran toimittajana, kunnes siirtyi elokuvien pariin käsikirjoittajaksi ja tuottajaksi. Nykyään hän asuu perheineen Sveitsissä. Palkitun Hayesin kynästä ovat saaneet alkunsa mm. elokuvat Mad Max, Rasvatyyni ja Vertical Limit. Vaeltaja on Hayesin esikoisromaani. Kirjan oikeudet on myyty 24 kielialueelle, se voitti National Book Award -palkinnon parhaana trillerinä, ja MGM-studio osti kirjan elokuvaoikeudet hurjan huutokaupan jälkeen.

 

Terry Hayes
Vaeltaja
Suomentaja: Sami Rouhento
Alkuteos: I Am Pilgrim
ISBN: 9789522791009
Sidottu / 810 sivua
KL 84.2

Ilmestymispäivä: 12.2.2015

 

 

Lisätiedot:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs