Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Tulevaisuuden kirjastoa luodaan Jyväskylässä 13.-15.6.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tulevaisuuden kirjastoa luodaan Jyväskylässä 13.-15.6.

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 12:49
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

AMK-kirjastopäivät kokoavat lähes kaksisataa kirjastoammattilaista ja kumppania Jyväskylään.  Kahden vuoden välein järjestettävien päivien tämänkertainen aihe on ”Thinking out of the box”. Kirjastot ovat merkittäviä tasa-arvoisen suomalaisen yhteiskunnan edistäjiä: kaikilla ikään, sukupuoleen, taloudelliseen asemaan tai koulutustaustaan katsomatta on oltava pääsy käyttämään tutkittua tietoa tutkimuksessa ja päätöksenteossa.Tapahtuman järjestävät yhteistyönä Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK).

Päivien puheenvuoroissa käsitellään avointa tiedettä ja tutkimusta sekä kirjastopalvelujen muotoilua asiakkaiden tarpeisiin. Tulevaisuuden kirjasto tarjoaa viihtyisiä, toimivia kirjastotiloja sekä -palveluja ja varmistaa asiakkaan oikeuden päästä käyttämään tietoa.

Päivät järjestetään JAMKin Lutakon kampuksella ja Humakin Tutkimus-, innovaatio- ja kehittämiskeskus Akselissa. Iltajuhlaan kokoonnutaan Kankaan alueen Pergamenttihalliin.

Lue lisää

Lisätietoja:
Kauko Maskulainen, AMKIT-konsortion puheenjohtaja, 020 76251243, etunimi.sukunimi@humak.fi, Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Teemu Makkonen, kirjastonjohtaja, 040 5946587, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

@JAMK_fi  
@PauliinaHoo

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs