Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Tommy Hellsten kirjoittaa hengellisyydestä teoksessaan Tähän olen tullut

Kirjapaja

Tommy Hellsten kirjoittaa hengellisyydestä teoksessaan Tähän olen tullut

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 12:34
Julkaisija: Kirjapaja

Uutuuskirjassaan Tähän olen tullut – Kirja merkityksen löytämisestä (Kirjapaja) Tommy Hellsten pohtii hengellisyyttä ja uskon maailmaa. Henkilökohtaisessa ja itselleen tähän asti tärkeimmässä teoksessaan Hellsten kertoo omasta välillä myrskyisästäkin etsinnästään. Hengelliset asiat ovat kiinnostaneet häntä nuoresta asti, mutta tie merkityksen löytymiseen on ollut kuoppainen ja vuosikymmenten mittaisella matkalla kohdatut ristiriidat repiviä.

”Tavoitteeni on tässä teoksessa kuvata mitä hengellisyydellä tarkoitan. Käytän siihen omaa tarinaani, etsintääni, kamppailuani. En julista enkä käsitteellistä”, Tommy Hellsten sanoo. Usko ei ole hänelle uskonnon ja opinkappaleiden synonyymi, vaan ennen kaikkea kiihkeä ja ohittamaton kysymys elämästä.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sitä yksinkertaisempia suuret hengelliset totuudet mielestäni ovat. Usko on itselleni syvimmältä olemukseltaan luottamista. Ja luottamisessa on kyse rakkauteen luottamisesta.” Läsnäolo, hiljentyminen, hallinnan ajatuksesta ja omavaltaisuudesta luopuminen – ne kaikki johdattavat Hellstenin mukaan kohti tuota syvää luottamusta.

Tommy Hellsten, Tähän olen tullut – Kirja merkityksen löytämisestä. 176 s. Kirjapaja 2016. 17.3. ISBN 978-952-288-309-4. Ovh. 32,90

Tommy Hellsten on työskennellyt terapeuttina, mentorina, kouluttajana, luennoitsijana ja kirjailijana kohta 40 vuotta. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluvat mm. suuren suosion saaneet ja useita lukijasukupolvia puhutelleet teokset Virtahepo olohuoneessa (1991) ja Saat sen mistä luovut (2000). Hellstenin teoksia on käännetty useille kielille. Uusin teos ilmestyy keväällä Ruotsissa nimellä När allting faller på plats (Libris).

HUOM! Kirjan pohjalta järjestetään yleisölle avoin keskustelutilaisuus Helsingin Tuomiokirkon kryptassa 9.2. klo 16. Kahdenkeskiseen haastatteluun on sovittaessa aikaa ennen tilaisuuden alkua. Paikka täsmentyy, kun tieto vesivahingon vaikutuksista selviää.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: Kirjapaja / viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste 09 6877 4568 marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi tai tommy.hellsten@ihminentavattavissa.fi

Arvostelukappaleet: Minna Vatja, minna.vatja@kirjapaja.fi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs