Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » TIEDOTE: Äidinrakkaus on romaani äitiydestä ja vaietuista salaisuuksista

Bazar Kustannus Oy

TIEDOTE: Äidinrakkaus on romaani äitiydestä ja vaietuista salaisuuksista

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2014 klo 13:30
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Seré Prince Halversonin Äidinrakkaus on romaani kahden naisen välisestä piinaavasta huoltajuusriidasta. Se käsittelee niin äitiyttä, perhesiteitä, elämäniloa kuin suurta surua.  

Ella ja Joe Beene ovat olleet naimisissa kolme vuotta, ja lapset Joen aikaisemmasta liitosta ovat oppineet tuntemaan Ellan äitinään. Arki pienessä kalifornialaiskylässä Elbowssa on onnellista. Kunnes kaikki muuttuu yhdessä silmänräpäyksessä. Meri vie Joen mennessään. Surun ollessa suurimmillaan Joen entinen vaimo ja lasten biologinen äiti Paige ilmoittaa haluavansa lapset takaisin elämäänsä. Edessä on Ellan ja Paigen kipeä taistelu lapsista ja siitä, kuka on heidän oikea äitinsä.

Kun Ella saa selville menneisyyden tapahtumat ja Paigen tarinan, totuus ei enää olekaan se mitä hän kuvitteli, eikä mikään ratkaisu ole yksinkertainen. Surun keskellä Ella joutuu ponnistelemaan löytääkseen voiman tehdä sen, mikä on oikein.

Yhdysvaltalainen Seré Prince Halverson on itsekin sekä äiti että äitipuoli – ja hänellä on äiti ja äitipuoli. Äidinrakkaus on kirjailijan esikoisteos, ja sen käännösoikeudet on myyty 18 maahan.

Englanninkielinen alkuteos: The Underside of Joy
Suomennos: Natasha Vilokkinen
Sidottu / 359 sivua
ISBN 9789525637885
KL 84.2
Julkaisupäivä: 20.2.2014


Äidinrakkaus käsittelee meille useimmille tuttuja elämänmuutoksia – avioliittoa, vanhemmuutta ja kuolemaa – kypsällä ja hienovaraisella otteella, ymmärtäen. Se joka on rakastanut, menettänyt, katunut ja antanut anteeksi, voi samastua Ellaan ja hänen läpikäymäänsä muutokseen.”
Associated Press

”Halverson välttää tunteellisuuden ja tähtää pelkistetyssä ja hienostuneessa perhesiteiden vaaroja ja siunauksia tutkiskelevassa romaanissaan korkealle.”
Kirkus Reviews


Lisätiedot ja arvostelukappaleet

Bazar Kustannus Oy, viestintäpäällikkö Vilja Perttola, puh. 040 755 3319, vilja@bazarkustannus.fi
www.sereprincehalverson.com

LIITTEET: Kansi_Äidinrakkaus, Seré Prince Halverson © Stephen Rothfeld

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs