Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Tiedon jano starttaa Kuopiosta 20.–21.3.

Into Kustannus

Tiedon jano starttaa Kuopiosta 20.–21.3.

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2015 klo 13:21
Julkaisija: Into Kustannus

Ohjelmallinen tietokirjatapahtuma Tiedon jano järjestetään jälleen Kuopiossa 20.–21.3. (Kauppakeskus Apaja, alatori). Perinteisten kirjailijahaastattelujen ohella ohjelmassa kaikille avoimet sarjakuvatyöpaja, kulttuurihäirintäkävely ja filosofiakahvila.

Tiedon jano sekoittaa populaaria kulttuurihistoriaa korkeakulttuuriin ja talouspolitiikkaan. Kirjailijavieraina muun muassa yksi Suomen luetuimmista historioitsijoista Teemu Keskisarja, jalkapalloilijoista kirjan kirjoittanut Atik Ismail, kauden myydyimmän tietokirjan ”Risainen elämä. Juice Leskinen 1950–2006” kirjoittaja Antti Heikkinen, populaariviihteen kirjailija-tutkija Veijo Hietala sekä ”Talouden uudet muodot” teoksen kirjoittajista tutkijat Hanna Moilanen ja Sanna Ryynänen, joka johdattaa myös Tiedon janon kulttuurihäirintäkävelyä Häiriköt-teoksen kirjoittajan Jari Tammisen kanssa. Sibelius-keskustelussa kapellimestari Atso Almila kanssa ”Minä ja Mozart” elämänkerran kirjoittaja Antti Vihinen, jonka Hämeenlinnan teatteriin käsikirjoittama ”Sibelius – Kohtalonyhteydet” on herättänyt vilkasta keskustelua.

Katso Kuopion Tiedon janon ohjelma.

Kevään aikana Tiedon jano on mukana ohjelmayhteistyössä muun muassa Jyväskylän kirjamessuilla, Helsingin Kevätmessuilla, Suomen sosiaalifoorumissa, Kirjan ja Ruusun -päivässä, kevään Kirjakarnevaalissa ja Maailman kirjoissa. Yhteensä vuoden aikana tietokirjat kiertävät näkyvästi mukana yli 50 tapahtumassa.

Tiedon jano on yhteistyöhanke, jossa on mukana useita suomalaisia tieto- ja tiedekirjakustantajia, järjestöjä, hankkeita ja sivistysliittoja. Tiedon jano popularisoi tietoa, nostaa esiin ajankohtaisia yhteiskunnallisia aiheita ja aktivoi tiedon tuotantoon. Vuonna 2015 hankkeessa satsataan erityisesti ”Nuorten Tiedon janon” kehittämiseen, millä tavoitellaan uusia keinoja ja kanavia erityisesti nuorten aktivoimiseksi paitsi tietokirjallisuuden lukemiseen myös tiedon tuotantoon niin perinteisillä kuin uusilla viestintävälineillä ja kanavilla.  Vastuutahoina toimivat Into Kustannus ja Rosebud Books. Hanketta tukee Koneen Säätiö.

Katso Tiedon janon keikkakalenteri ja muut tarkemmat tiedot: www.tiedonjano.fi

Lisätietoja:
Timo K Forss
Tuottaja
Timo.Forss@intokustannus.fi
040 5332961
www.facebook.com/tiedonjano

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs