Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Teuvan räväkkä, eli Karvat pesuvadissa

Nordbooks

Teuvan räväkkä, eli Karvat pesuvadissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 09:30
Julkaisija: Nordbooks

Teuvalaisen Henry Ahon uuden Karvat pesuvadissa-romaanin poliisit tutkivat Horonkylässä tapahtunutta katoamista. Entisen autokauppiaan ja nykyisen pillubaari-yrittäjän ylläpitämästä asuntolasta on nimittäin kadonnut kaunis mutta niin kovin karvaton Natalia.  Tutkinta etenee erikoisia polkuja, eikä kirjaa siksi voikaan pitää tavanomaisena dekkarina.

Kirjassa on runsaasti ja totisia seksikohtauksia.

Ahon huumori kumpuaa pohjalaisen miesluonteen erityisyydestä, mitä kuvastaa fiksautuminen traktoreihin ja toisaalta eristäytyminen, raivokas kuntoilu ja rankka juopottelu sekä kotiseuturakkaus. Nainen tai tarkemmin sanottuna naisen värkki on kuitenkin perimmäinen liikkeelle paneva voima. Äitee on silti enemmän. Mutta jopa äiteellä on hintansa...

"Uskon, että monet kirjallisuusihmiset voivat kavahtaa tätä kirjaa, ja Ahon roisia kerrontaa. Mutta luulen, että monet sellaiset, etenkin miehet, jotka eivät hirveästi kirjoja lue, voisivat tästä hyvinkin paljon pitää." (Lukutoukan kulttuuriblogi)

Henry Aho (s. -79) on julkaissut toistakymmentä teosta. Karvat pesuvadissa -romaanin henkilöhahmot seikkailevat myös hänen teoksessaan Ruuvit löysällä (Nordbooks 2014), alanimeltään poliisikertomus Etelä-Pohjanmaalta.

 

Tuotetiedot

ISBN 978-952-315-100-0 , kovak., 208 s., suositushinta 29,50 €

kansikuva web

kansikuva paino

kirjailijakuva

arvostelukappaletilaukset kirjat@nordbooks.fi

Nordbooks on Kemissä toimiva kustantamo

Kustantaja Matti Ylipiessa 045 134 6090

www.nordbooks.net

info@nordbooks.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs