Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Syrjäyttääkö aivotutkimus tulevaisuudessa psykologian?

Basam Books

Syrjäyttääkö aivotutkimus tulevaisuudessa psykologian?

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2015 klo 10:02
Julkaisija: Basam Books

Syrjäyttääkö aivotutkimus tulevaisuudessa psykologian? Mikä erottaa yliopistopsykologian arkipsykologiasta? Miksi psykologia ei muodosta yhtenäistä kokonaisuutta? Näihin kysymyksiin vastaa Vesa Talvitien uutuuskirja Arkipsykologiasta aivotutkimukseen.

Tutkimuksen erikoistuminen ja kapea-alaistuminen on jättänyt tieteenalojen perustavat kysymykset syrjään niin tiedotusvälineissä kuin yliopisto-opetuksessa. Arkipsykologiasta aivotutkimukseen on ensimmäinen suomenkielinen teos psykologian filosofiasta, ja se täyttää psykologian kohdalla tämän aukon.

Voiko tietokoneella olla mieli? Mitä tieteellisyys on käytännön työtä tekevän psykologin kohdalla? Teoksessa tarkastellaan näiden kysymysten lisäksi muun muassa psykologisten käsitteiden ja selitysten ominaispiirteitä sekä tieteen suurimmaksi ratkaisemattomaksi kysymykseksi usein mainittua mieli-keho-ongelmaa.

Vesa Talvitie on psykologian tohtori ja laillistettu psykoterapeutti. Hän on julkaissut englanniksi ja suomeksi psykologiaa käsitteleviä tieteellisiä ja yleistajuisia kirjoja ja artikkeleita.

 

Kirja: Arkipsykologiasta aivotutkimukseen

Kirjailija: Vesa Talvitie
ISBN: 9789522604088
Sidosasu: nid, 225 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 10/2015
Kirjastoluokka: 14,16.7
Uutuus

 

Arvostelukappaleet: Jenni Vehkaluoto, jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Liitetiedostot

22-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs