Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Sivusaalista: Dekkari Aura Koivistolta

Nordbooks

Sivusaalista: Dekkari Aura Koivistolta

Tiedote.
Julkaistu: 22.03.2016 klo 10:50
Julkaisija: Nordbooks

Koivisto, Aura: Sivusaalista

Eihän itäsuomalaisen syrjäkylän elämä voi olla muuta kuin rauhaisaa… Niin että kun naapurin rouva löytyy kuolleena kotoaan, ensimmäinen ajatus on sairauskohtaus.

Vai voisiko se sittenkin olla itsemurha? Tai peräti murha?

Saimin, kuusikymppisen kirjastonhoitajan, mielessä alkavat pyöriä piinalliset epäilyt. Etenkin sen jälkeen, kun naapurista löytyy vielä toinenkin ruumis. Ja tämän toisen ruumiin pää on sen verran kolhittu, ettei kyseessä voi enää olla sairauskohtaus.

Saimi jatkaa arkeaan, käy kirjastossa, hoitaa kanojaan ja nostaa porkkanoita, mutta tunnelma on muuttunut jännittyneeksi. Myös Alpi-puoliso on hermostunut. Liikkuuko kylän takaisissa metsissä tuntematon, väkivaltainen mielipuoli? Vai olisiko tappaja sittenkin joku tuttu, peräti ystävä? Kävelyretket pienen terhakkaan Eero-koiran kanssa saattavat yhtäkkiä saada ikävän lopun.

 

Aura Koiviston ensimmäiset kirjat olivat jo lapsena julkaistuja tarinoita koirista. Koirat ovat inspiroineet myöhemminkin, samoin muut eläimet, sekä kesyt että villit. Aura Koivisto viihtyy metsäpoluilla ja kasvimaalla, minkä seurauksena kirjoja ja lehtijuttuja on rönsyillyt myös esimerkiksi puista ja puutarhasta. Tietopuolisten tekstien lisäksi Aura Koivisto on julkaissut vapaan mielikuvituksen tuotteita sekä aikuisille että lapsille.

 

kansikuva (web)

kansikuva (paino)

arvostelukappaletilaukset kirjat@nordbooks.fi

 

Kirjan tiedot: ISBN 9789523152014 (painettu) | 9789523152021 (ekirja) | maaliskuu | KL 84.2 | kovakantinen | 192 s. | 200x130 mm| 30,00

 

Nordbooks / Atrain Kustannus on Kemissä toimiva kustantamo

Kustantaja Matti Ylipiessa 045 134 6090

www.nordbooks.net  www.atrainkustannus.fi

info@nordbooks.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs