Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Silta- ja Wallander-sarjojen käsikirjoittajien dekkarisarja jatkuu

Bazar Kustannus Oy

Silta- ja Wallander-sarjojen käsikirjoittajien dekkarisarja jatkuu

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 13:05
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Ruotsalaiset Michael Hjorth ja Hans Rosenfeldt ovat tulleet tunnetuiksi paitsi tv-käsikirjoittajina myös dekkaristeina. He molemmat ovat käsikirjoittaneet muun muassa Wallanderia, ja Rosenfeldt on myös Silta-sarjan käsikirjoittaja. Kirjailijakaksikkona heidät tunnetaan koukuttavasta dekkarisarjasta, jonka päähenkilö on samaan aikaan sekä epämiellyttävä että puoleensavetävä kriminaalipsykologi Sebastian Bergman. Mykkä tyttö on neljäs osa sarjassa, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Mies joka ei ollut murhaaja, Oppipoika ja Tunturihauta.

 

Mykkä tyttö -uutuuskirjassa Carlstenin perhe löytyy julmasti murhattuna kodistaan Torsbyssä. Äiti, isä ja kaksi pikkupoikaa on ammuttu lähietäisyydeltä haulikolla. Sebastian Bergman ja henkirikosyksikkö kutsutaan selvittämään tapausta.

Tutkinta mutkistuu, kun käy ilmi, että perheen murhalla on silminnäkijä. Kymmenvuotias Nicole-serkku on ollut vierailulla perheen luona ja päässyt karkuun läheiseen metsään. Tyttöä etsivät nyt sekä poliisi että murhaaja, ja henkirikosyksikön on pantava kaikki taitonsa peliin tapauksen selvittämiseksi.

 

Michael Hjorth on käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut useita tv-sarjoja ja -elokuvia. Hän on myös yksi tuotantoyhtiö Tre Vännerin perustajista. Hans Rosenfeldt on työskennellyt monipuolisesti tv:ssä ja radiossa, muun muassa käsikirjoittajana ja ohjelmapäällikkönä. Hän on ollut käsikirjoittamassa mm. Silta-televisiosarjaa, Varustamoa ja Wallanderia. Kirjailijakaksikko on tavattavissa Helsingin kirjamessuilla Messukeskuksessa 22. – 25.10.2015.

Mykkä tyttö ilmestyy juuri ennen dekkariviikkoa, jota vietetään tänä vuonna 8.–14.6.

 

 

Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt
Mykkä tyttö
Alkuperäisteos: Den stumma flickan
Suomennos: Jaana Nikula 
Sidottu / 474 sivua
ISBN: 9789522792365
Ilmestymispäivä 2.6.


Lisätiedot ja arvostelukappaleet:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs