Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Shakti-sarjan uutuuksia Anne Ricen Kuinka prinsessa Ruususta rangaistaan ja J.R. Wardin Kuningas

Basam Books

Shakti-sarjan uutuuksia Anne Ricen Kuinka prinsessa Ruususta rangaistaan ja J.R. Wardin Kuningas

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2014 klo 13:02
Julkaisija: Basam Books

Kuinka prinsessa Ruususta rangaistaan on Anne Ricen uudenlainen eroottinen versio vanhasta sadusta. Ruusus-satua päivittävä trilogia tuo vanhaan tarinaan sadomasokistisia käänteitä. Tarinassa Ruusunen häädetään prinssinsä luota, ja hänelle langetetaan ”rangaistus”: Ruusunen päätyy orjaksi pahamaineiseen Kylään, josta puhutaan linnassa vain kuiskien.

Anne Rice on suosittu yhdysvaltalainen kirjailija. Hän kirjoitti Ruususesta kertovan teossarjan alunperin 1980-luvulla salanimellä A. N. Roquelaure, ja kirjat ilmestyvät nyt ensimmäistä kertaa suomeksi. Ricen yli kolmeakymmentä kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti lähes 100 miljoonaa kappaletta. Hänen tunnetuimmasta teoksestaan Veren vangit tehtiin ylistetty Brad Pittin ja Tom Cruisen tähdittämä elokuvasovitus.

Alkuteos: Beauty´s Punishment. Suomentanut Timo Utterström

J. R. Wardin Kuningas on Suomessakin suuren suosion saaneen Mustan tikarin veljeskunta -sarjan 12. osa. Teoksen jännittävissä käänteissä vampyyrit ja heidän metsästäjänsä ottavat toisistaan mittaa New Yorkissa.

Teoksessa vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio. Teoksen keskiössä on Wrath, vampyyri, joka on vuosisatojen ajan yrittänyt vältellä kuninkuutta. Wrath suostuu lopulta ottamaan vastuun harteilleen, mutta kruunu on raskas kantaa.

J.R. Ward on yhdysvaltalainen, useasti The New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistojen kärjessä viihtynyt kirjailija.

Alkuteos: The King. Suomentanut Timo Utterström

 

Arvostelukappaleet: anna.ulvinen@basambooks.fi

www.basambooks.fi

 

Liitetiedostot

21-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs