Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Salaattia!-kirja tarjoaa lounaaksi kutkuttavan valikoiman helppotekoisia salaatteja

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Salaattia!-kirja tarjoaa lounaaksi kutkuttavan valikoiman helppotekoisia salaatteja

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2015 klo 11:00
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Lounas voi olla työssäkäyvälle ihmiselle jokapäiväinen nautinto – tai riesa, jos lähiseudulla ei ole lounasravintolaa eikä kotoa lähtiessä sattunut eväspakettia mukaan. Italialaissyntyinen, Lontoossa työskentelevä David Bez tunnisti saman ongelman ja rupesi valmistamaan lounaansa omassa toimistossaan. Kolmen vuoden aikana syntyi runsas, vaihteleva ja makuhermoja kutkuttava valikoima helppotekoisia ja terveellisiä salaatteja.

Salaattia!-kirjassa on 260 tuoretta, raikasta ja maukasta salaattia, yksi vuoden kullekin arkipäivälle. Kirjan tekijä on koonnut, valokuvannut ja syönyt niistä jokaisen lounaaksi työpaikallaan oman pöytänsä ääressä.

Salaatit on jaettu vuodenajan mukaan, ja ne kuuluvat johonkin viidestä ruokavaliosta, jotka ovat Raakaruoka, Vegaani, Kasvis, Kala ja Sekaruoka. Jokaiselle on annettu myös sovellusidea, jolla annoksen voi muokata erilaiseen ruokavalioon sopivaksi, kevyemmäksi tai ravitsevammaksi.

David Bez: Salaattia! Salaatti joka arkipäivälle – alle 20 minuutissa
Englanninkielinen alkuteos Salad Love
Suomennos Anna Rantanen
ISBN 978-952-254-217-5
1. painos 2015
Nidottu, 304 sivua
Ovh 28 €

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, paivi.ylostalo@moreenikustannus.fi
Liitteenä olevat materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs