Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Paula Ritanen-Närhiltä uusi puutarhakirja viikolla 14

Minerva Kustannus Oy

Paula Ritanen-Närhiltä uusi puutarhakirja viikolla 14

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 08:50
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Paula Ritanen-Närhi:
Nykyaikainen kaupunkipuutarha

Nykyaikainen kaupunkipuutarha on kuin kodikas vihreä olohuone ulkona. Sen lattiana ovat kivet, maanpeittokasvit tai nurmikko, seininä pensaat ja rakenteet ja kattona pergolat, paviljongit ja pikkupuut. Kaupunkipiha on paikka, jossa viihdytään, rentoudutaan ja puuhastellaan vaikkapa yrttejä kasvatellen.

Puutarhan voi perustaa myös pikkurahalla, kun käyttää hyväksi kierrätysmateriaaleja. Luonnonkasvit, pikkueläimet ja monimuotoisuuden tukeminen ovat omaperäisen pihan voimavara.

Kirjassa on paljon hyödyllistä tietoa pihan perustamisesta, kasvivalinnoista ja rakenteista. Kirjan neuvoilla ja nikseillä vasta-alkajakin onnistuu.

Oman lukunsa ovat saaneet myös kukkien ja vihannesten kasvattaminen erilaisissa astioissa. Kaupunkipuutarhassa voi kasvattaa vaikkapa perunaa kasseissa ja puiden oksilla amppeleissa. Pihan hoitaminen ei ole työlästä, kun tekee oikeita valintoja.

Kirja inspiroi rakentamaan pienellekin pihalle unelmien puutarhan. Kirjan kuvituksena ovat olleet tekijän oman kaupunkipuutarhan huolella valitut näkymät ja kaupunkisato.

Nykyaikainen kaupunkipuutarha

ISBN/EAN 978-952-312-268-0
Luokka 67.3
200 x 220 mm
Sidottu, nelivärinen
160 s.
Ilmestyy viikolla 14/2016 

Paula Ritanen-Närhi on puutarhatoimittaja ja hortonomi. Hän kirjoittaa ahkerasti aikakaus- ja puutarhalehtiin ja on julkaissut aiemmin mm. teokset Paulan puutarha – paratiisi takapihalla, Suomalainen puutarha, Paratiisi takapihalla ja Kotipuutarhurin vuosi. Pienessä kaupunkipuutarhassaan hän kasvattaa kukkia ja vihanneksia suloisesti sekaisin.

 

Liitetiedostot

Arvostelukappaleet:
Merja Varon| 050-5474747 | merja.varon@minervakustannus.fi
Jorma Mahlanen | 044-5678072 | jorma.mahlanen@minervakustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs