Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Nokialla työskennellyt Annu Palmu ja motiivitutkija Isa Merikallio-Nieminen kirjoittavat itsensä hyväksymisestä uutuuskirjoissa Rakasta itseäsi sekä Vilpittömästi välinpitämätön

Viisas Elämä

Nokialla työskennellyt Annu Palmu ja motiivitutkija Isa Merikallio-Nieminen kirjoittavat itsensä hyväksymisestä uutuuskirjoissa Rakasta itseäsi sekä Vilpittömästi välinpitämätön

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: Viisas Elämä

Annu (Anne-Liisa) Palmun teos Rakasta itseäsi – löydä sydämesi viisaus ja voima on ajankohtainen teos maailmassa, jossa monet vaativat itseltään liikaa. Palmun mukaan ihmiskuvamme on monesti epärealistinen. Elämä kaikkine mahdollisuuksineen herättää riittämättömyyden ja kärsimättömyyden tunteita. Miten löytää tapa elää levollisesti maailmassa, joka pakottaa elämään jatkuvan muutoksen ja epävarmuuden kanssa?

Palmu ei tarkoita itsensä rakastamisella itserakkautta tai itsekkyyttä. Kirjassa todetaan itsensä rakastamisen olevan hyvien ihmissuhteiden edellytys, koska Palmu määrittelee itsensä rakastamiseksi myös itseluottamuksen sekä kyvyn luottaa toisiin.

Annu Palmu on tehnyt pitkän työuran Nokia Oyj:n ja Nokia Mobile Phones-liiketoimintaryhmän lakimiehenä, lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 1988-2005. Vuodesta 2005 hän on pyrkinyt edistämään ihmiskeskeistä johtamiskulttuuria Suomessa.

Isa Merikallio-Niemisen kirjassa Vilpittömästi välinpitämätön – vapauta piilevien motiivien voimat etsitään ratkaisua mielitekojen kanssa kamppailemiseen.

Merikallio-Nieminen kirjoittaa omaan kokemukseensa pohjautuen tahdonvoiman kehittämisestä ja kohtuullisuuteen tyytymisestä. Alitajunta ohjaa ihmisiä huomaamatta, ja Merikallio-Niemisen kirja havahduttaa huomaamaan omat mieliteot ja piilevät motiivit.

Teos kertoo myös avoimesti, millaisia voivat olla omat pimeät puolet ja miten ne voidaan lempeästi hyväksyä. Elämän tärkeimmiksi asioiksi nousevat pyyteetön rakkaus, nähdyksi tuleminen ja itsestä huolta pitäminen. Isa Merikallio-Nieminen on motiivitutkija ja itsensä johtamisen valmentaja. Basam Books on julkaissut aiemmin Merikallio-Niemisen kirjan Suorituselämästä merkityselämään (2013).

Kirjailijat Turun kirjamessuilla

Tieto-lavalla perjantaina 3.10. 16.40-17.10. Vapausvoimaa: Sirkka Santapukki ja Isa Merikallio-Nieminen! Sirkka Santapukki: Vapausvoima – Oivalla vastuun ilo (Kirjapaja). Isa Merikallio-Nieminen: Vilpittömästi välinpitämätön – vapauta piilevien motiivien voimat (Basam Books). Haastattelijana Mili Kaikkonen.

Basam Booksin osastolla A90 lauantaina 4.10. klo 12-13 Annu Palmu.

 

Lisätietoja:

Anna Ulvinen

anna.ulvinen@basambooks.fi

puh. 040 745 3587

 

 

Liitetiedostot

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs