Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Miten elää ilman rahaa?

Into Kustannus

Miten elää ilman rahaa?

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2015 klo 13:36
Julkaisija: Into Kustannus

Tomi Astikainen eli ilman rahaa vuodesta 2010 vuoteen 2014. Hän matkusti siitä huolimatta 42 maassa, söi, joi ja nukkui.  Painotuoreessa MITEN ELÄÄ ILMAN RAHAA -kirjassaan Astikainen kertoo mitä hän oppi elämästä katsottuaan rahataloutta ulkopuolisen näkökulmasta.

MITEN ELÄÄ ILMAN RAHAA antaa paitsi jokaiselle sopivia arjen säästövinkkejä, myös ohjeita täydelliseen oravanpyörästä irtautumiseen. Vinkkien lisäksi Astikainen pohtii myös rahattomuutta elämänfilosofiana, sen vaikutuksia ihmissuhteille ja velkavetoisen rahajärjestelmän mielekkyyttä.

Tomi Astikainen lopetti rahattoman elämän ja aloitti tammikuussa 2015 KeksintöKeskus Oy:n toimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

MITEN ELÄÄ ILMAN RAHAA julkaistaan Jyväskylässä kirjamessuilla Voima-lavalla 22.3. klo 14.00-14.25  (Lutakonaukio 12) ja Helsingissä keskiviikkona 25.3. klo 17:30 Utopia2048-seminaarissa (Hämeentie 135A).

Tomi Astikainen: ”Miten elää ilman rahaa”
Into-tieto, ISBN: 978-952-264-362-9, 220 sivua
arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Painokelpoinen kansikuva
Painokelpoinen kirjailijakuva

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
www.intokustannus.fi/kirja/miten_elaa_ilman_rahaa/
Joni Nikkola, joni.nikkola@intokustannus.fi, 040-7344125

 

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs