Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Mindfulness-ammattilaiset keskustelevat kirjamessuilla Eckhart Tollen lastenkirjauutuudesta

Basam Books

Mindfulness-ammattilaiset keskustelevat kirjamessuilla Eckhart Tollen lastenkirjauutuudesta

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2014 klo 13:12
Julkaisija: Basam Books

Kotimaiset mindfulness-ammattilaiset Sari Markkanen ja Maarit Lassander keskustelevat Helsingin kirjamessuilla su 26.10. Aino-lavalla 12:00-13:00 Eckhart Tollen Miltonin salaisuus -lastenkirjasta, Sari Markkasen Tipsu ja oivallusten opus -lastenkirjasta ja Peter Fowelinin Mindfulness luokkahuoneessa -teoksesta. Sari Markkanen on koulutukseltaan opettaja ja mindfulness-ohjaaja, ja hän ohjaa myös mindfulness-kursseja aikuisille ja lapsille. Maarit Lassander on Suomen mielenterveysseuran kehittämisyksikkö Horisontin projektipäällikkö sekä lasten ja nuorten mindfulnessin asiantuntija. Haastattelijana Aleksi Litovaara.

Eckhart Tollen teoksessa kahdeksanvuotias Milton-poika joutuu kiusatuksi koulussa. Kiusaamisen takia Milton alkaa pelätä kouluun menemistä, ja samalla koulunkäynnistä häviää mielekkyys. Kun Milton ymmärtää eron menneen, nykyhetken ja tulevan välillä, alkaa pelko irrottaa otetettaan. Läsnäolo antaa pojalle voimaa kohdata kiusaajansa. Miltonin salaisuus esitteleekin Eckhart Tollen ydinajatuksen kuvitetussa muodossa.

Tolle on yksi tämän hetken suosituimmista henkisistä opettajista. Basam Books on julkaissut Tollelta useita teoksia, esimerkiksi kestosuosikki Läsnäolon voiman (13. painos, 2014).

Sari Markkasen teoksen Tipsu Haavilainen on ihan tavallinen pieni otus, jolla on iloja, murheita, pelkoja ja seikkailuja siinä missä kaikilla muillakin otuksilla. Elämän pieniä ja suuria kysymyksiä pohdiskelevan Tipsun valoisat tarinat auttavat hoksaamaan mielen hyppelehtivän luonteen. 6-11-vuotiaille suunnatut hauskat kertomukset johdattavat myös mindfulness-harjoituksen perusasioihin. Teoksen on kirjoittanut Sari Markkanen ja kuvittanut Meri Qvist.

Peter Fowelin kirjoittama Mindfulness luokkahuoneessa on ammattikäyttöön tarkoitettu opas mindfulnessin hyödyntämisestä koulussa. Se soveltuu myös perheiden käyttöön ja kaikille lasten elämän parantamisesta kiinnostuneille, pedagogeista sosiaalityöntekijöihin ja isovanhempiin. Kirja käsittelee tunteita, ajatuksia, hengitystä, kehoa ja aisteja kouluun sopivassa muodossa. Fowelinin ohjeistuksen avulla luokkahenki paranee ja oppilaat pystyvät keskittymään paremmin, jolloin he saavat enemmän irti opiskelusta.

Lisätietoja:

Anna Ulvinen

anna.ulvinen@basambooks.fi, puh. 040 745 3587

 

Liitetiedostot

21-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs