Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Menneisyyden taakoista voi vapautua

Lasten Keskus

Menneisyyden taakoista voi vapautua

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2013 klo 07:45
Julkaisija: Lasten Keskus

Päästä irti - vapaudu läsnäoloon on tunnelukoista menestysteoksen kirjoittaneen terapeutti Kimmo Takasen odotettu uutuus. Se tarkastelee suosittua läsnäolon teemaa uudenlaisesta näkökulmasta ja tarjoaa uusia keinoja tunnelukkojen avaamiseen.

Menneisyys elää meissä tunnelukkojen kautta. Niiden vuoksi toimimme usein lapsenkaltaisesti: välttelemme, lamaannumme tai hyökkäämme – vain selvitäksemme epämukavista tunteistamme.Menneisyytemme ei anna meidän elää täydesti tätä hetkeä.

Kun opimme tuntemaan menneisyytemme, on aika päästää siitä irti. Päästämällä tietoisesti irti menneestä ja ottamalla aikuismaisen vastuun hyvinvoinnistamme – tässä ja nyt – vapaudumme elämään läsnäolevaa ja tasapainoista arkea.

Kirja puhuu läsnäolon taidosta. Lukija haastetaan matkalle kohti vastuullista aikuisuutta, sujuvampaa arkea ja parempaa huomista: ”Elämämme on lyhyt, ja siksi jokainen hetki on arvokas. Mitä vähemmän olet läsnä, sitä nopeammin elämäsi menee ohitse.”

Kimmo Takanen: Päästä irti. Vapaudu läsnäoloon. 303 s. Kl 17.3. Sid. ISBN 9789522474407

Kimmo Takanen on skeematerapeutti, mindfulness-menetelmän kouluttaja ja tietokirjailija.
Hän on kirjoittanut aiemmin suuren suosion saavuttaneen teoksen Tunne lukkosi – vapaudu tunteiden vallasta.

Lue lisää: www.paastairti.fi

Lisätietoja: Kimmo Takanen, kimmo.takanen@mentores.fi, 044 282 7127 tai Kirjapaja / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi, (09) 6877 4568.

Kirjan kansikuva ja tekijöiden kuvat täältä.

Arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs