Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kuuluisa taloustieteilijä Ha-Joon Chang vierailee Suomessa 28.9.

Into Kustannus

Kuuluisa taloustieteilijä Ha-Joon Chang vierailee Suomessa 28.9.

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: Into Kustannus

Cambridgen yliopistossa työskentelevä taloutta opettava taloustieteilijä Ha-Joon Chang pitää Helsingin yliopistolla (Porthanian sali PIII) keskiviikkona 28.9. klo 16.00 – 17.00 luennon, jonka aiheena on hänen viimeisin bestseller-kirjansa, myös suomeksi käännetty, Taloustiede – käyttäjän opas. Luennon jälkeen Changin kanssa keskustelee Helsingin yliopiston maailmanpolitiikanpolitiikan professori Heikki Patomäki.

Chang on arvostettu taloustieteen popularisoija. Hän on todennut, että kapitalismi on huonoin mahdollinen talousjärjestelmä – kaikkia muita lukuun ottamatta. Mutta meidän ei kuitenkaan tarvitse alistua markkinoiden orjiksi.

Kirjassaan Chang selvittää vetävästi, kuinka taloustiedettä voi soveltaa todellisessa elämässä. Chang kertoo luennossaan, mitä taloustiede voi ja ei voi kertoa maailmasta. Olennaista Changin ajattelussa on se, että hän ei syötä valmiita totuuksia vaan antaa välineet ymmärtää taloutta itse.

“Pyrin aina kun mahdollista paljastamaan talousteorioiden perusoletukset, jotta lukijat voivat itse arvioida niiden totuudenmukaisuutta ja uskottavuutta. Selitän myös, miten talouslukuja määritellään ja lasketaan ja miksei niihin kannata suhtautua objektiivisina totuuksina samaan tapaan kuin elefantin painoon”, Chang sanoo.

Prospect Magazine on nimennyt eteläkorealaisen Ha-Joo Changin yhdeksi maailman kahdestakymmenestä tärkeimmästä ajattelijasta. Changin teoksia on käännetty 37 kielelle ja myyty lähes kaksi miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Hän on myös voittanut Wassily Leontief -palkinnon rajoja rikkovasta talousajattelusta.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Mika Rönkkö

puh. 0504362170

mika.ronkko@intokustannus.fi

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

http://intokustannus.fi/kirja/taloustiede/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs