Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kutsumuistutus: Soiva metsä - Sibeliuksen matkassa -lastenkirjan julkistustilaisuus 15.1. klo 15

Lasten Keskus

Kutsumuistutus: Soiva metsä - Sibeliuksen matkassa -lastenkirjan julkistustilaisuus 15.1. klo 15

Kutsu.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 07:45
Julkaisija: Lasten Keskus

Lasten Keskus julkaisee Katri Kirkkopellon lastenkirjan Soiva metsä – Jean Sibeliuksen matkassa. Se sisältää cd:n, jolla Jussi Makkonen, sello, ja Nazig Azezian, piano, esittävät Sibeliuksen tunnetuimpia teoksia.

Julkistamistilaisuus pidetään 15.1.2015 klo 15 Kämpin Peilisalissa.

Soiva metsä on kaunis tarina suuresta säveltäjästä ja hänen musiikistaan. Sibelius 150 -juhlavuoden kunniaksi tehty  lastenkirja vie elämykselliselle aikamatkalle Jean Sibeliuksen maailmaan kuvan, tekstin ja musiikin avulla. Kirjan herkkä kuvitus ja teksti ovat Katri Kirkkopellon käsialaa. Mukana on äänite, jolla soittavat sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian.
Puheenvuoron julkistamistilaisuudessa käyttävät Katri Kirkkopelto ja Jussi Makkonen, siellä julkistetaan myös Sibelius-aiheinen musiikkivideo ja kuullaan musiikkiesityksiä.

Vastauspyyntö 11.1. mennessä: ilmo@lastenkeskus.fi

Katri Kirkkopelto, Soiva metsä – Jean Sibeliuksen matkassa. Lasten Keskus 2015. 36 s. Musiikki Jussi Makkonen, sello, ja Nazig Azezian, piano. ISBN 978-952-288-215-8. Kl L 85. Ovh. 27,90. 1/2015

Liitetiedostot

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs