Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » KUTSU TIEDOTUSTILAISUUTEEN 22.4.2014

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

KUTSU TIEDOTUSTILAISUUTEEN 22.4.2014

Kutsu.
Julkaistu: 22.04.2014 klo 16:39
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

TIEDOTUSTILAISUUS APOLOGIAFORUMISSA RYTTYLÄSSÄ

Olet sydämellisesti tervetullut Apologiaforumin tiedotustilaisuuteen Ryttylässä

lauantaina 26.4.2014 klo 11.00 – 11.45

Tiedotustilaisuus pidetään Sampola-rakennuksessa, toisen kerroksen neuvotteluhuoneessa. Osoite Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ.

Tilaisuudessa apologiaforumin pääpuhuja, professori John Lennox käsittelee uskon ja tieteen suhteeseen liittyviä teemoja.

Lennox on Oxfordin yliopistossa, Englannissa matematiikan professorina. Hän on kansainvälisesti tunnettu puhuja tieteen, filosofian ja uskon vuorovaikutuksesta. Näitä teemoja hänen kirjansa God's Undertaker: Has Science Buried God? käsittelee. Samoista aiheista hän myös luennoi apologiaforumissa.

Professori John Lennoxiin voi tutustua lisää hänen kotisivuillaan. Hän on mm. käynyt kaksi väittelyä professori Richard Dawkinsin kanssa. Ateistiksi tunnustautuva Dawkins edustaa ns. uusateismia, joka tunnetaan polemisoivasta uskontokritiikistään. Molemmat väittelyt, "The God Delusion" ja "Has Science Buried God?", ovat katsottavissa netissä.  Lennoxilta ilmestyi juuri suomeksi Tähtäimessä Jumala: Miksi uusateistit osuvat harhaan? (Uusi Tie, 2014).

Vierailunsa aikana Lennox osallistuu Veritas Forumiin Helsingin yliopiston päärakennuksessa perjantaina 25.4. kello 14.00. Mukana professori Matti Kamppinen (Turun Yliopisto) ja professori Markus Lammenranta.

Apologiaforum pidetään Ryttylässä 25. – 27. huhtikuuta. Tämän vuoden teemana on Alku. Ohjelmassa paneudutaan luomiseen Raamatun ja tieteen näkökulmasta. Tapahtuman järjestävät Kansanlähetysopisto ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys.

Apologiaforumin esittely.

Tervetuloa!

Vesa Ollilainen
Apologiaforumin johtaja
Vararehtori
019 7792 238, 050 536 0581, vesa.ollilainen@sekl.fi

KANSANLÄHETYSOPISTO

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön 72 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs