Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kutsu: Tervetuloa kuuntelemaan bestsellerkirjailija Pam Groutia Luonnollisesti-messuille

Basam Books

Kutsu: Tervetuloa kuuntelemaan bestsellerkirjailija Pam Groutia Luonnollisesti-messuille

Kutsu.
Julkaistu: 10.10.2014 klo 11:24
Julkaisija: Basam Books

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi bestsellerkirjailija Pam Groutin luennolle “Energy, the quantum field and how you can use both to make your life extraordinary” Messukeskuksen seminaarisaliin 103 la 18.10. klo 11-13.

Luento on Luonnollisesti-messujen kävijöille ja bloggaajille maksullinen (10 €), mutta ennakkoon ilmoittautuneet toimittajat pääsevät kuuntelemaan sitä maksutta. ILMOITTAUTUMINEN ENNAKKOON sähköpostilla riikka.luomanpaa@messukeskus.com. Luennon järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Basam Books. Lämpimästi tervetuloa!

Pam Groutin menestyskirja E² – yhdeksän energiatestiä, jotka todistavat, että ajatuksesi luovat todellisuutesi sisältää yhdeksän yksinkertaista 48 tunnin koetta, joiden avulla lukija voi todeta, että maailmankaikkeudessa on myönteinen vetovoima, joka perustuu ympärillämme virtaaviin energioihin.

- Universumissa on voima, joka haluaa vain parasta meille jokaiselle. Jos avaamme sydämemme ilolle ja onnellisuudelle, voimme yhdistyä tämän voiman kanssa, ja siten parantaa elämänlaatuamme. Fyysikot kutsuvat tätä voimaa kentäksi. Se järjestäytyy meidän omien uskomustemme ja odotuksiemme mukaisesti. Kun muutamme niitä, myös elämämme muuttuu, kiteyttää Pam Grout omat teesinsä. Grout uskoo, että muuttamalla ajatuksesi muutat elämäsi - saat mitä pyydät, näet mitä haluat ja aistit mitä haluat.

Pam Grout on kokenut kirjailija, jonka tuotantoon kuuluu useita kirjoja ja näytelmiä sekä televisiosarja. Grout työskentelee myös toimittajana useissa eri julkaisuissa. Messuilla hän edustaa suomalaista kustantajaansa Basam Booksia.

- Olen ammatiltani toimittaja ja olen kirjoittanut 17 kirjaa pääasiassa matkustamisesta ja inspiraatiosta. Energia ja hengellisyys ovat kuitenkin aina kiinnostaneet minua. On luontevaa, että päädyin myös kirjoittamaan näistä rakastamistani aiheista.

Pam Grout esiintyy Luonnollisesti-messuilla lauantaina 18.10. klo 11-13. Luento on englanninkielinen, mutta paikan päällä on myös tulkkaus. Luento on maksullinen (10 €), lippuja myydään ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupassa ja paikan päällä kassoilla. 50:lle ensimmäisenä lipun ostaneelle Basam Books lahjoittaa -kirjan ilmaiseksi, ja loput luento-osallistujat saavat ostaa kirjan puoleen hintaan (ovh 27 €) Basam Booksin messuosastolta. Luonnollisesti on osa 17.–19.10. järjestettävää hyvän olon ja itsestä huolehtimisen I love me -tapahtumakokonaisuutta.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, 050 540 4231.

 

Liitetiedostot

21-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs