Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kutsu Pyhän kanssa piilosilla -kirjan julkistamistilaisuuteen

Kirjapaja

Kutsu Pyhän kanssa piilosilla -kirjan julkistamistilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 10:35
Julkaisija: Kirjapaja

Tervetuloa Irja Askolan uutuuskirjan julkistamistilaisuuteen!

Maanantai 10. 3. klo 14–15

Tuomiokirkon krypta, Kirkkokatu 18, Helsinki

Piispa Irja Askola pohtii teksteissään uskoa, lähimmäisenrakkautta ja avaraa armoa. Raikkaat mietteet kirkosta ja kristityn elämästä rohkaisevat työhön tasa-arvon puolesta. Mukana on ajankohtaisia oikeudenmukaisuuden, kohtuullisuuden ja luottamuksen teemoja – keveyttä, yksinkertaisuutta ja arjen kauneutta. Keskustelukumppanina on kirjan kuvittanut taidemaalari, pappi Christer Åberg.

”Keskellä arkea Pyhä on läsnä ja hipaisee odottamatta.”

Vp. 5.3. mennessä

Kirjapaja, viestintä: marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi

Pyhän kanssa piilosilla, kirjan kansi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs