Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kutsu julkistamistilaisuuteen: Armon horisontit 19.5. klo 9

Kirjapaja

Kutsu julkistamistilaisuuteen: Armon horisontit 19.5. klo 9

Kutsu.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 14:42
Julkaisija: Kirjapaja

Armon horisontit – Huomisen luterilaisuus, toim. Anna-Kaisa Inkala ja Jyri Komulainen (Kirjapaja)

19.5. klo 9 Kirkon talossa, Mikael-sali, Eteläranta 8.

Ilm. 17.5. mennessä: https://www.lyyti.in/Synodaalikirjan_julkaisutilaisuus_6563

Reformaation merkkivuoden alla julkaistavassa artikkelikokoelmassa pohditaan kriittisesti Lutherin perintöä muuttuneessa maailmassa. Tilaisuuden avaa arkkipiispa Kari Mäkinen, kommenttipuheenvuoron esittävät Anna-Stina Nykänen ja Teemu Keskisarja.

Tervetuloa!

Armon horisontit (Kirjapaja 2016) arvioi luterilaisuuden nykytilaa ja tulevaisuutta sen perinteestä käsin. Luterilaisuus on punoutunut syvälle suomalaiseenkin yhteiskuntaan ja kulttuuriin, mutta onko luterilaisuudella annettavaa tämän päivän teologiassa ja globalisoituneessa maailmassa?

Kirjan yhdeksän artikkelin kirjoittajat ovat eturivin tutkijoita, ja he nostavat esille kysymyksiä, jotka ovat meille ajankohtaisia. Teoksessa luodaan katsaus kulutusyhteiskuntaan, ympäristöongelmiin, karismaattisuuden kasvuun ja sosiaaliseen mediaan. Nämä kysymykset eivät olleet reformaattoreiden kysymyksiä – mutta meidän kysymyksiämme ne ovat. Mitä annettavaa luterilaisuudella on niille?

Kirjan ovat toimittaneet Anna-Kaisa Inkala ja Jyri Komulainen. Kirjoittajia ovat Jari Jolkkonen, Kari Immonen, Patrik Hagman, Panu Pihkala, Kirsi Stjerna, Mika Vähäkangas, Jyri Komulainen ja Meri-Anna Hintsala. Teoksen päättää Serafim Seppälän ekumeeninen jälkikirjoitus.

Anna-Kaisa Inkala ja Jyri Komulainen (toim.): Armon horisontit. Huomisen luterilaisuus. Kirjapaja 2016. 224 s. KL 20.2. ISBN 9789522883056. Ovh. 18,90

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Kirjapaja, viestintä / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi tai Piispainkokouksen pääsihteeri Jyri Komulainen, p. 040 1425 189, jyri.komulainen@evl.fi ja Piispainkokouksen teologinen sihteeri Anna-Kaisa Inkala, p. 050 380 3270, anna-kaisa.inkala@evl.fi

Arvostelukappaleet: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs