Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » KUTSU Ainola-kirjan ja -CD-levyn julkistamistilaisuuteen 10.6. klo 15

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

KUTSU Ainola-kirjan ja -CD-levyn julkistamistilaisuuteen 10.6. klo 15

Kutsu.
Julkaistu: 29.05.2015 klo 10:07
Julkaisija: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Tervetuloa julkistamistilaisuuteen 10.6. klo 15 Musiikkitalon Agora-aulaan Sibelius-Akatemian kirjaston vieressä (käynti Töölönlahdenkatu 16 C)

Tilaisuudessa julkistetaan Ainolasäätiön Sibeliuksen juhlavuoden kunniaksi valmistuneet hankkeet:

  • AINOLA – Sibeliusten koti Järvenpäässä

176-sivuinen kirja avaa ovet elämään Ainolassa, joka oli Sibeliusten koti yli 60 vuoden ajan. Suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ilmestyneen teoksen ovat toimittaneet Esko Häkli ja Severi Blomstedt, ja sen on kustantanut Suomalaisen Kirjallisuuden Seura.

  • AINOLA – Music by Jean Sibelius performed on his own instruments

Ainolassa äänitetty CD-levy sisältää Jean Sibeliuksen musiikkia soitettuna hänen itsensä aikoinaan käyttämillä soittimilla, Jacob Stainer -viululla ja Ainolan Steinway-flyygelillä. Levyllä esiintyvät Satu Jalas (viulu), Lilli Paasikivi (laulu, mezzosopraano) ja Folke Gräsbeck (piano). Teoksen julkaisija on Ainolasäätiö.

Kirjan ja levyn esittelyn lisäksi tilaisuudessa kuullaan Sibeliuksen musiikkia Ainola-levyllä esiintyvien taiteilijoiden esittämänä. Kirjan kirjoittajat ja levyn taiteilijat ovat haastateltavissa ja tilaisuudessa jaetaan arvostelukappaleita median edustajille.

Lisätietoa kirjasta ja levyistä liitteenä.

Tilaisuutta koskevat tiedustelut ja kirjan arvostelukappaletilaukset: tiedottaja Minttu Nikkilä, SKS, minttu.nikkila@finlit.fi, 040 736 1313

Liitetiedostot

____________________________________________________________________________________________________

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on Suomen suurin humanistisen tieto- ja tiedekirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee noin 60 uutuutta vuosittain. SKS:n ensimmäinen kirja ilmestyi 1834. Seuraa meitä TwitterissäFacebookissa ja verkkosivuillamme. Tutustu vuoden 2015 julkaisuluetteloon tästä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs