Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kisavisa-kirja tarjoaa urheilukysymyksen vuoden jokaiselle päivälle

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Kisavisa-kirja tarjoaa urheilukysymyksen vuoden jokaiselle päivälle

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2014 klo 08:43
Julkaisija: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Kuka suomalaishiihtäjä hävisi olympiakullan sadasosasekunnilla vuoden 1980 olympialaisissa? Missä lajissa Adolf Ehrnrooth kilpaili olympiatasolla? Miksi Suomen ja Turkin välinen jalkapallo-ottelu keskeytettiin kesäkuussa 1999?

Ei päivää ilman urheilua! Kai Löfgrenin kokoama Kisavisa-kirja tarjoaa 365 viihdyttävää suomalaiseen urheiluun liittyvää knoppikysymystä ja kuhunkin päivään liittyvän anekdootin. Kysymysten taso ja aihepiiri vaihtelevat helposta haasteelliseen – mukana on tapahtumia Paavo Nurmen päivistä 2010-luvulle ja lajeja korkeushypystä ringetteen.

Kirjaa voi käyttää tietovisana ja lukea vain kysymykset ja vastaukset, mutta todellinen penkkiurheilija ahmii myös anekdootit, jotka tarjoavat kiehtovaa triviaa urheilun ilmiöistä ja tapahtumista. Kisavisa on oiva kirittäjä urheiluhullulle, mutta myös urheilua satunnaisemmin seuraava voi testata tietojaan kirjan avulla.

Kirjan kirjoittaja Kai Löfgren  (s. 1988) on filosofian maisteri ja suomen kielen opettaja, joka on omistanut elämänsä urheilulle.

 

Kai Löfgren: Kisavisa – 365 knoppia suomiurheilusta

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2014

Kirjokansi 45 | 79.1; 79.841 | 400 s. | sh. 31 € | ISBN 978-952-222-491-0

 

Lataa painokelpoinen kansikuva tästä

Liitteenä Kisavisan käyttöohje

 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: tiedottaja Minttu Nikkilä, SKS, minttu.nikkila@finlit.fi, p. 040 736 1313

Liitetiedostot

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, SKS on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura ja kulttuurijärjestö: tutkimuslaitos, humanistisen tiede- ja tietokirjallisuuden kustantaja, suullisen ja kirjallisen kulttuurin arkisto ja tieteellinen erikoiskirjasto sekä kirjallisuuden viennin ja kääntämisen tukija. Seuraan kuuluu runsaat 3 000 jäsentä ja sen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä lähes sata henkeä. www.finlit.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs