Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kirja matkustamisen kiehtovuudesta

Lasten Keskus

Kirja matkustamisen kiehtovuudesta

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2014 klo 10:55
Julkaisija: Lasten Keskus

Anneli Vainion uusi kirja Eksyvä löytääMatkustamisen ja matkallaolon tärkeydestä kertoo matkustamisen välttämättömyydestä, viehätyksestä ja voimasta.

Meissä monessa on utelias puoli, seikkailija, joka aika ajoin haikailee vieraille maille. Jo pelkkä matkan suunnittelu virkistää talven pimeimpänä aikana. Ajattelemme ehkä: miten vaivalloista, turhamaistakin. Silti lähdemme. Matkantekoon sisältyy paljon, niin hyvässä kuin pahassa.

Matkustamisen vetovoima on suuri. Vaikka lähtisimme liikkeelle vain mielikuvituksessamme, matka ruokkii aistejamme ja muokkaa asenteitamme. Matkalla putoamme tavanomaisista kehyksistämme. Siksi jokainen matka on myös matka itseen. Eikä matka ole matka ilman kotiinpaluuta. ”Mikä oli hauskinta? Mitä opin? Mitä opin itsestäni, toisista, mitä opin maailmasta?” matkalta palaava kyselee.

Lääkäri Anneli Vainio asuu Ranskan Sevenneillä. Aiemmin hän on kirjoittanut muun muassa teokset Kotini on linnani (2009) ja Kastanjavuorten kylä (2011).

 

Anneli Vainio, Eksyvä löytää – Matkustamisen ja matkallaolon tärkeydestä. 212 s. ISBN 978-952-288-064-2. Kl 40.8/04

Kirjapaja 2014. Ovh. 32,90

 

Lisätietoja: Anneli Vainio, annelivainio@yahoo.fr; +33-4-66436137. Tai Kirjapaja: viestintä / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi, puh. 040 553 4757.  Anneli Vainio on seuraavan kerran Suomessa 14.2.–14.3. ja tavoitettavissa numerosta 044 3792 559.

Kirjan kansikuva täältä.

Arvostelukappaleet: marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs