Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Katherine Pancolin Suudelkaa minua on kirpeä kolmiodraama salatuista muistoista ja unelmien kuohusta

Bazar Kustannus Oy

Katherine Pancolin Suudelkaa minua on kirpeä kolmiodraama salatuista muistoista ja unelmien kuohusta

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 13:33
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Suosittu ranskalaiskirjailija Katherine Pancol tunnetaan tarkkanäköisenä ihmissuhteiden kuvaajana, ja hänen teoksissaan korostuvat vahvat naiset ja heidän välisensä ystävyys. Kepeän pinnan alla on kuitenkin usein myös vakavampia teemoja. Alun perin ranskaksi vuonna 2003 julkaistu Suudelkaa minua on Pancolin ensimmäinen suomeksi julkaistu romaani, joka ei ole osa kirjasarjaa. Aiemmin Pancolilta on julkaistu suomeksi kaksi trilogiaa.   

Ranskalainen Angela on pettynyt rakkaudessa, mutta hänessä on jälleen virinnyt toivo: jospa rakkaus sittenkin voittaa pelon. Louise Brooks, mykkäelokuvan suuri tähti, pohtii Angelan kanssa rakkaussuhteitaan ja epäonnistumisiaan. Molemmilla naisilla on kipeitä lapsuudenkokemuksia. Ranskalainen Virgile on Angelan uskottu ystävä, joka rakastaa palavasti mutta kätkee salaisuuksia. Tšekkiläinen Matias taas pitää kiinni vapaudestaan ja pelkää sitoutua rakkaudessa.

Heitä kaikkia painaa menneisyys – kullakin on omat pelkonsa, jotka saavat heidät toistamaan samoja epäonnistumisia yhä uudelleen. Voivatko he murtautua niistä vapaaksi ja oppia rakastamaan? Katherine Pancol vie polveilevassa romaanissaan New Yorkiin, Pariisiin, Hollywoodiin ja Tšekkiin, sekä rakkauden ja halun, salattujen muistojen ja unelmien kuohuvaan virtaan.

Katherine Pancol on syntynyt vuonna 1954 Marokossa. Hän oli viisivuotias, kun perhe muutti Ranskaan. Pancol opiskeli kirjallisuutta ja työskenteli ranskan ja latinan opettajana sekä toimittajana muun muassa Paris Match- ja Cosmopolitan-lehdissä. Pancolin esikoisromaani Moi d’abord ilmestyi vuonna 1979, ja sen jälkeen häneltä on julkaistu 17 teosta. Pancol on yksi Ranskan myydyimmistä kirjailijoista.

Suomeksi häneltä on julkaistu aiemmin kaksi trilogiaa, joista ensimmäinen koostuu teoksista Krokotiilin keltaiset silmät, Kilpikonnien hidas valssi ja Central Parkin oravat ovat surullisia maanantaisin. Uusin trilogia Mimmit kertoo osittain samoista henkilöistä. Tämän romaanisarjan keskiössä ovat naiset ja ystävyys, mutta mukana on myös raskaampia aiheita, kuten perheväkivalta. Trilogian päätösosa Mimmit 3 ilmestyi syksyllä 2015.


Katherine Pancol
Suudelkaa minua
Ranskankielinen alkuteos Embrassez-moi
Suomennos Lotta Toivanen
Sidottu, 430 sivua
ISBN 978-952-279-351-5
Saatavilla myös e-kirjana
Ilmestymispäivä 20.9.

 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:

Bazar Kustannus Oy, markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Katariina Vuori
katariina@bazarkustannus.fi, 040 548 9810

Liitetiedostot

 

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää.
www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs