Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kate Mortonin Kaukaiset hetket on vangitseva romaani kohtalokkaista salaisuuksista

Bazar Kustannus Oy

Kate Mortonin Kaukaiset hetket on vangitseva romaani kohtalokkaista salaisuuksista

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 14:54
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Sisarusten välisiä suhteita, salaisuuksia, monikerroksista mysteeriä, jännitystä, menetettyjä rakkauksia ja ripaus linnaromantiikkaa. Tätä kaikkea on australialaisen Kate Mortonin kolmas suomennettu romaani, heti syyskuun alussa ilmestyvä Kaukaiset hetket. Mortonilta on aiemmin julkaistu suomeksi Paluu Rivertoniin vuonna 2011 sekä Hylätty puutarha syksyllä 2014.

Yli viisikymmentä vuotta kadoksissa ollut kirje Milderhurstin linnasta löytää perille ja järkyttää Edie Burchillin äidin. Miksi äiti on kätkenyt osan nuoruuttaan?

 Kustannustoimittajana työskentelevälle Edielle avautuu mahdollisuus selvittää äidin salaperäistä menneisyyttä yli viidenkymmenen vuoden takaa, kun hän saa tehtäväkseen kirjoittaa esipuhe lastenkirjaklassikon juhlapainokseen. Teoksen oikeuksia hallinnoivat kolme erikoista Blythen sisarusta, jotka asuvat rapistuneessa Milderhurstin linnassa.

 Linna pitää sisällään paljon enemmän kuin Edie osaa odottaa. Se kuiskii vaaraa ja romantiikkaa, ja kaukaisina hetkinä tapahtuneet asiat odottavat paljastumistaan. Morton vangitsee lukijansa jälleen taitavasti tarinalla, jossa vanhat salaisuudet ja kohtalon kummalliset koukerot vievät vääjäämättä mukanaan.

 Vuonna 1976 syntynyt Kate Morton on opiskellut draamaa, puheviestintää ja kirjallisuutta. Mortonin kaikki teokset on palkittu Australian kirja-alan arvostetulla Vuoden romaani -palkinnolla. Kirjojen käännösoikeudet on myyty 38 maahan. Morton asuu Brisbanen lähistöllä miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

 

Kate Morton
Kaukaiset hetket
Alkuperäinen teos: The Distant Hours
Suomentaja: Natasha Vilokkinen
Sidottu / 728 sivua
ISBN: 9789522792594
Ilmestymispäivä: 3.9.2015

 

Lisätiedot:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs