Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kanava-palkintoehdokas PUTININ VÄKEÄ kirjamessuilla

Into Kustannus

Kanava-palkintoehdokas PUTININ VÄKEÄ kirjamessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2014 klo 10:07
Julkaisija: Into Kustannus

Kniivilä on tehnyt työn, johon kannattaa tutustua jokaisen, joka on kiinnostunut Venäjän nykytilanteesta. (Kanava)

Toimittaja Kalle Kniivilän nyky-Venäjää tarkasteleva – Ruotsissa arvostelumenestykseksi noussut – Putinin väkeä – Venäjän hiljainen enemmistö on myös yksi vuoden kymmenestä parhaasta suomalaisesta tietokirjasta. 

Teos taustoittaa Venäjän tapahtumia uutisvirtaa paljon syvemmältä ja auttaa ymmärtämään sitä, mitä siellä parhaillaan tapahtuu. Laadukas ajankohtaisteos yhdestä vuoden puhutuimmista aiheista, toteaa Kanava-palkintoraati, joka kahlasi läpi 164 tietokirjaa kaikkiaan 29 kustantajalta. Voittaja valitaan ensi torstaina 30.10.

Kalle Kniivilä on Malmössä ilmestyvän Sydsvenska Dagbladetin Venäjään erikoistunut toimittaja. Kniivilä esiintyy Helsingin kirjamessuilla perjantaina klo 15 Rosebudin & Innon osastolla (6B99) ja klo 16:30 keskustelussa "Ryssland, Ukraina och Europas nya kalla krig" (Edith Södegran -lava), sekä lauantaina klo 12:10 Rosebudin & Innon osastolla ja klo 13:30  Aleksis Kivi-lavalla Jyrki Saarikosken haastattelussa.

Putinin väkeä ei ole kirja Vladimir Putinista, vaan tavallisista venäläisistä, jotka kannattavat Putinia. Heitä miellyttää vakaus, talouskasvu ja Venäjän suurvalta-aseman palauttaminen. Kniivilä pyrkii selvittämään, miksi demokratia on Venäjällä ruma sana, mitä venäläiset ajattelevat lännestä, ja mihin Putinin suosio perustuu.

Kniivilän tarkoituksena ei ole selittää Putinin tekemisiä parhain päin, vaan koettaa ymmärtää, miksi niin monet Venäjällä ihan oikeasti pitävät tästä entisestä KGB-miehestä, joka lupasi säilyttää demokratian ja sananvapauden saavutukset, mutta tekikin sitten päinvastoin.

Kniivilän uusi tietokirja Krim tillhör oss: Imperiets återkomst ilmestyy ruotsiksi ja suomeksi keväällä 2015.

Into kustannuksen kirjamessuohjelmassa Kniivilän lisäksi 40 muuta kirjailijaa puhuu muun muassa urheilubisneksestä ja KHL:stä (mm. Pentti Sainio ja Risto Pakarinen), eläinten oikeuksista (mm. Eveliina Lundqvist ja Antti Nylén), sukupuolesta ja seksuaalisuudesta (mm. Jani Toivola ja Johanna Korhonen), Hurriganesista itsensä Remu Aaltosen kanssa, Mozartista (Antti Vihinen) ja kapitalismista (mm. Juhana Vartiainen & Inari Juntumaa). 

Kirjan tiedot:
Kalle Kniivilä: Putinin väkeä – Venäjän hiljainen enemmistö
Julkaistu ruotsiksi nimellä Putins folk – Rysslands tysta majoritet (Atlas, 2014)
ISBN: 978-952-264-342-1
Into-tieto | 240 sivua | nid. |ovh: 26 €

”Suurenmoinen journalistinen saavutus” – Dagens Nyheter
”Loistava reportaasi” – Aftonbladet
”Paras Ruotsissa julkaistu kirja Venäjästä vuosiin” – Helsingborgs Dagblad
”Vakuuttava reportaasi [– –] selväsanainen ja suoraan asiaan” – Gotlands Tidningar

Arvostelukappaleet postitse (arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi) tai Helsingin kirjamessuilla suoraan Innon osastoilta 7g59 tai 6b99. 

Painokelpoinen kansikuva:
http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/putininvakea.jpg


Lisätiedot:
Mika Rönkkö | Into Kustannus
mika.ronkko@intokustannus.fi | 050 4362170

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs