Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Jyväskylän amk tiedottaa: JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu julkaisi iBooks-oppikirjan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän amk tiedottaa: JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu julkaisi iBooks-oppikirjan

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2012 klo 15:12
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tiedote 25.4.2012

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) ammatillinen opettajakorkeakoulu on julkaissut ensimmäisten suomalaisten joukossa sähköisen iBooks-oppikirjan.

iPadilla selattava Kirjoittajan apu -oppikirja yhdistää tekstiä, kuvaa ja videoita. Ilmaiseksi ladattavan oppimateriaalin tarkoitus on innostaa tekstien tuottamiseen ja tulkitsemiseen sekä madaltaa kirjoittamisen kynnystä.

Applen iPad, eli niin kutsuttu taulutietokone, on yksi nopeimmin yleistyneitä teknisiä laitteita. Laitteelle suunnatulle suomenkieliselle sisällölle on kasvava tarve. Digitaalisten materiaalien käyttö myös opiskelun tukena lisääntynee.

iPad-käyttöön soveltuvan materiaalin tuottaminen vahvistaa JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun roolia digitaalisessa julkaisutoiminnassa. iBooks-oppimateriaaleja on tarkoitus hyödyntää aktiivisesti osana opettajankoulutuksen koulutusohjelmia. Digitaalinen osaaminen leviää näin tulevien opetusalan ammattilaisten kautta myös laajemmalle suomalaiseen koulutusjärjestelmään.

JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun henkilökunnan yhteistyönä syntyneen iPad-kirjan voi ladata ilmaiseksi iBookstoresta (iBooks -> Store -> etsi nimellä Kirjoittajan apu).

Lisätietoja:
Sami Voutilainen, uusmediasuunnittelija, 040 581 2203, sami.voutilainen@jamk.fi 
Harri Keurulainen, opettajankoulutuspäällikkö, 040 532 3147, harri.keurulainen@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

http://itunes.apple.com/gb/book/kirjoittajan-apu/id510900517?mt=11

Katri Kunelius
Tiedottaja
+358 40 730 3768
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs