Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Joschka Fischerin vierailu peruttu, Epäonnistunut Eurooppa? julkaistaan iltapäivällä

Into Kustannus

Joschka Fischerin vierailu peruttu, Epäonnistunut Eurooppa? julkaistaan iltapäivällä

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 10:13
Julkaisija: Into Kustannus

Saksan entinen ulkoministeri ja tunnettu vihreä poliitikko Joschka Fischer ei sairastumisen vuoksi pääse itse Helsinkiin julkaisemaan kirjaansa EPÄONNISTUNUT EUROOPPA? , joten maanantaiksi 15.2. kello 18  suunnitellun haastattelun sijaan Akateemisen kirjakaupan kohtaamispaikalla (Keskuskatu 1) aiheesta puhuu poliitikko Heidi Hautala. Kirjan julkistamisseminaari pidetään klo 16–18 Kansallissalissa ilman Joschka Fischeriä, ilmoittautumiset Visilin sivuilla. Aluksi Heidi Hautala esittelee kirjan pääteemat, jonka jälkeen Olli Rehn, Teija Tiilikainen, Erkki Tuomioja ja Ville Niinistö käyttävät omat puheenvuoronsa kirjan pohjalta.

Joschka Fischer on vihreän puolueen piirissä legendan maineessa ja syystä. Konkaripoliitikko tunnetaan räväkkänä hahmona ja terävänä keskustelijana, joka ei epäröi kertoa, mitä ajattelee.

Uudessa kirjassaan Ficher etsii vastauksia Euroopan kohtalonkysymyksiin ja esittää joukon käytännöllisiä uudistuksia, joilla EU nostetaan jälleen jaloilleen ja estetään sen hajoaminen.
Kirja avaa Euroopan huolestuttavan nykytilan: Euron kriisi, kansallismielisten populistipuolueiden nousu, Syyrian ja Irakin sekasorto ja sen aiheuttama pakolaisuus ja Venäjän politiikka Ukrainassa riippuvat synkkinä pilvinä Euroopan taivaalla. Vaarat eivät tule vain ulkopuolelta. Euroopan unioni on itse talouspolitiikallaan ja toimimattomilla rakenteillaan ajanut tilannetta umpikujaan. EU ei ole uskaltanut etsiä yhteisiä ratkaisuja, päinvastoin, Saksan johdolla on liu’uttu takaisin kansallisen politiikan aikaan.

Kirjan julkaisua tukee Vihreä Sivistysliitto.

Joschka Fischer: Epäonnistunut Eurooppa?
Into-tieto 978-952-264-534-0, 144 sivua.
Alkuperäinen nimi: Scheitert Europa?
Suomentaja: Mari Janatuinen

lisätiedot:
mika.ronkko@intokustannus.fi
050 436 2170

ville.ylikahri@visili.fi
041 516 5671

 

Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs