Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » JAMK esittelee uutuusjulkaisujaan Helsingin kirjamessuilla 24.- 27.10.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMK esittelee uutuusjulkaisujaan Helsingin kirjamessuilla 24.- 27.10.

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2013 klo 09:56
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu esittelee yhdessä neljän muun ammattikorkeakoulun kanssa Tähtijulkaisut-merkin alla tuoretta työelämätietoutta Helsingin Kirjamessuilla 24.–27.10. osastolla 6h86.

Poimintoja JAMKin uutuusjulkaisuista:

Jorma Kananen: Case-tutkimus opinnäytetyönä-kirjassa opastetaan opiskelijaa tapaustutkimuksen suunnittelussa, toteutuksessa ja raportoinnissa. Case-tutkimus ei ole oma tutkimusotteensa, sillä kyseessä on perinteisten tutkimusotteiden, kuten kvalitatiivisen ja kvantitatiivisen tutkimusotteiden, yhdistelmä.

Marja Olsonen & Kirsti Vänskä: Pelaa itsesi opettajaksi – opettajankoulutuksen pelikortit. Kortteihin on kätketty ammatillisen opettajan osaamisen perusteet. Pelaa itsesi opettajaksi syventymällä korttien aiheisiin ja keskustelemalla niistä! Kortit on tarkoitettu ammatilliseen opettajankoulutukseen.

Timo Lehtonen: Tiimiakatemia – Kuinka kasvaa tiimiyrittäjäksi Lähde pingviinin eli ensimmäisen vuoden opiskelijan kanssa tutustumaan Tiimiakatemiaan, joka on JAMKissa toimiva Euroopan johtava tiimiyrittäjyyden huippuyksikkö. Kirjan värikkäät tarinat ja kertomukset avaavat yhdessä riemukkaan kuvituksen kanssa tärkeimmät teoriat ja filosofiat, joiden varaan koko kiehtova oppimisen arkkitehtuuri rakentuu.

Tähtijulkaisujen osastolla ovat edustettuina Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Mikkelin ammattikorkeakoulu, Karelia‐ammattikorkeakoulu sekä Tampereen ammattikorkeakoulu. Tähtijulkaisujen messuosastolla voi tutustua ammattikorkeakoulujen uusimpaan julkaisutuotantoon. Osastolla on tarjolla viiden ammattikorkeakoulun julkaisuja korkeakouluopetuksesta ja työelämälähtöisestä tutkimus‐, kehitys‐ ja innovaatiotoiminnasta. Ammattikorkeakoulujen julkaisusarjoissa ilmestyy tutkimuksia, raportteja, oppimateriaalia ja opinnäytteiden parhaimmistoa. Julkaisut löytyvät myös viiden ammattikorkeakoulun yhteisestä verkkokaupasta.

Tähtijulkaisujen verkkokauppa on Suomen ainoa usean ammattikorkeakoulun yhteinen verkkokirjakauppa. Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin vuosittainen kirja-alan tapahtuma.

Lisätietoja:
Hanna Komulainen, julkaisukoordinaattori, 040 865 0801, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs