Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Into & Aula: Syksyn räväkimmät listat Villa Kivessä

Into Kustannus

Into & Aula: Syksyn räväkimmät listat Villa Kivessä

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2016 klo 14:43
Julkaisija: Into Kustannus

Into Kustannus ja Aula & co esittelevät syksyn 2016 räväkät kirjaluettelot ja uutuuskirjailijat keskiviikkona 17.8. kello 16 alkaen Villa Kivessä (Linnunlauluntie 7, Helsinki), tervetuloa! Tarjolla painotuoreita kirjoja, soppaa ja särvintä, ohjelmassa myös perinteisesti kuulantyöntöä ja vähemmän perinteinen kiitolaukkakisa keppihevosilla.

Innon syksyn ohjelmassa yli 40 romaania, tietokirjaa ja muistelmateosta 

Innon elokirjoista on saatavilla jo kymmenkunta painotuoretta teosta, joiden tekijät ovat tavattavissa Villa Kivessä: Flow Festivalin vuoden taiteilijan Laura Gustafssonin kolmas romaani  on kertomus maailmanloppua odottavasta erakosta, jonka ympärillä yhteiskunta romahtaa nopeammin kuin hän osaa odottaa tai toivoa. Vaikka mies on itsenäinen, säälimätön ja omavarainen, naisista ei kuitenkaan valitettavasti niin helpolla pääse. Korpisoturi tutkii, mitä oikeastaan on isänmaa ja suomalaisuus. 

Tietokirjailija Matti Salmisen uutuus Toisinajattalijoiden Suomi kertoo itsenäisyyden ajan Suomen tarinan toisenajattelijoiden silmin ja kysyy kuinka käy yksilön, joka ajattelee toisin kuin vallitseva mielipide haluaisi. Meribiologi Jessica Haapkylän upeassa kuvateoksessa Merten koralliparatiisit – Tutkimusmatka herkkiin ekosysteemeihin sukelletaan riutoille, tutkitaan korallitauteja haastavissa olosuhteissa, joudutaan pommikalastajien tappolistalle ja syklonin armoille.

Jarno Paalasmaan uusin teos Maailman parhaat kasvatusajatukset taas peräänkuuluttaa filosofisia ja humanistisia näkökulmia kasvatukseen klassikkoajattelijoiden hengessä. Katri Söderin & Anette Karlssonin toimittama Suomen koulutuspolitiikan tulevaisuus kysyy tarvitseeko köyhien käydä kouluja ja miten koulutuspolitiikka olisi merkittävä keino taistelussa eriarvoisuutta vastaan. 

Pirkko Turpeinen-Saaren historiateos Lahtari, punikki ja teurastaja on rohkea tutkielma kolmesta tunnetusta johtajasta – marsalkka Mannerheimista, punapäällikkö Kullervo Mannerista ja Balkanin teurastajanakin tunnetusta Ratko Mladićista. Pekka Lehtosen kirjassa Tehtävä Tallinnassa konkaritoimittaja muistelee Neuvosto-Viron vuosiaan, jolloin hänen tehtävänään oli lähettää neuvostopropagandaa Suomeen. 

Kauden käännöskirjoista on saapunut painosta Ydinpommin anatomia – Loppu plutoniumin ja rikastetun uraanin tuotannolle, sekä hillittömillä pilapiirroksillä revittelevä Nouse ylös, John Callahan.

Innon syksyn 2016 katalooki: https://issuu.com/into/docs/innon-syksy-2016
Aula & Co:n syksyn luettelo: https://issuu.com/aulaco9/docs/2016-julkaisuluettelo_aula

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi
Lisätietoja: intokustannus.fi, mika.ronkko@intokustannus.fi, 050 4362170

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs