Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Hyvän tuulen runoja kaikenikäisille

Lasten Keskus

Hyvän tuulen runoja kaikenikäisille

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2013 klo 12:17
Julkaisija: Lasten Keskus

Avoimella mielellä on Daniel Helakorven ensimmäinen äänikirja. Veikeä Daniel on koko kansan runopoika ja Suomen nuorin runotaiteilija, joka on hurmannut suuren joukon lapsia ja aikuisia. Äänikirjassaan Daniel lausuu kestosuosikki Jukka Itkosen hyväntuulisen hykerryttäviä ja koskettavia runoja, joissa katsellaan maailmaa lempeästi.

Tämä äänikirja tarjoaa lähes tunnin verran runoutta ja hyvää mieltä kaikenikäisille. Äänikirjan vihkosessa on mukana runojen sanat.

 

Kahdeksanvuotias Daniel Helakorpi on suomalaisten oma ”runopoika Daniel”. Vuoden 2012 Talent Suomi -kilpailun voittaja on hurmaava runonlausuja, jolla on huimasti ihailijoita niin lasten kuin aikuistenkin joukossa.

Jukka Itkonen on palkittu runoilija, kirjailija ja sanoittaja. 

© Daniel Helakorpi, Jukka Itkonen ja Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy, Helsinki 2013. Kesto 54:31. Sisältää 47 runoa ja 16-sivuisen runovihon.ISBN 978-952-288-047-5. Ovh. 19,50 e

Lisätietoja: Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy / viestintä Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@lastenkeskus.fi, (09) 6877 4568.

Arvostelukappaleet: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs