Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Hurmaava tietoteos parfyymien valmistuksesta ja valinnasta ilmestyy viikolla 19

Minerva Kustannus Oy

Hurmaava tietoteos parfyymien valmistuksesta ja valinnasta ilmestyy viikolla 19

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2015 klo 09:18
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Josephine Fairley – Lorna McKay:
Parfyymien salat
Historia, valmistusmenetelmät ja 100 tärkeintä tuoksua

Upeasti kuvitettu opaskirja parfyymien hurmaavaan maailmaan. Englantilaiset huippuasiantuntijat ovat koonneet yksiin kansiin kaiken, mitä hajuvesistä tulee tietää.

Oman parfyymin valinta on mitä henkilökohtaisin ja yksilöllisin prosessi. Miten löytää juuri se oma tuoksu satojen tarjolla olevien joukosta? Tämä kirja kertoo, mistä parfyymien tuoksut muodostuvat, esittelee eri ”tuoksuperheet” ja auttaa lukijaa tunnistamaan, mihin niistä itse kuuluu.

Teos selvittää alan terminologian, historian, parfyymeissa käytettävät kallisarvoiset raaka-aineet ja niiden alkuperän sekä tuoksujen suunnittelu- ja valmistusprosessit. Se tarjoaa myös runsaasti alan sisäpiiritietoa maailman johtavilta parfyyminvalmistajilta.

Kirja esittelee perusteellisesti 100 maailman tärkeintä parfyymiä, joiden joukosta löytyvät niin Chanel No. 5:n kaltaiset ajattomat tuoksut kuin sellaiset modernit klassikot kuin Calvin Kleinin ck one.

Josephine Fairley – Lorna McKay: Parfyymien salat 

ISBN/EAN     978-952-312-110-2
Luokka        59.31
Suomennos   Nelli Iivanainen
sidottu, nelivärinen
192 s.
Ovh  34,90
Ilmestyy  viikolla19/2015    

Josephine Farley on YOU-aikakauslehden kauneustoimittaja. Hän kirjoittaa kosmetiikasta ja parfyymeista myös useisiin muihin lehtiin ja pitää omaa Scent Critic -parfyymiblogiaan. Farley on myös yksi suositun Beauty Bible -kirjasarjan kirjoittajista.

Lorna McKay on toiminut vuosikausia parfyymien ja kosmetiikan sisäänostajana mm. lontoolaisessa Harrods-tavaratalossa. Hän on myös luonut tuoksuja Liz Earle -sarjaan.

Liitetiedostot

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Merja Varon| 050-5474747 | merja.varon@minervakustannus.fi
Jorma Mahlanen | 044-5678072 | jorma.mahlanen@minervakustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs